Megan Fox și MGK
Divertisment

Megan Fox și MGK / Foto: Profimedia

Megan Fox, apariție răvăşitoare la o cină romantică cu iubitul ei. Actrița și-a etalat decolteul generos într-un top minuscul

Megan Fox și-a serbat zilele trecute ziua de naștere printr-o cină romantică în oraș, cu iubitul ei, Machine Gun Kelly.

Răvăşitoare ca întotdeauna, frumoasa actriță de 35 de ani a atras toate privile atunci când a apărut pe străzile din Los Angeles într-o ținută roșie ca focul. Îmbrăcată într-un set format dintr-un top și un sacou satinat, o pereche de pantaloni lungi evazați și o perche de pantofi cu platformă, Megan Fox a părut ieșită de pe coperta unei reviste de modă. Nu doar ținuta i-a venit mănușă, însă elementul principal, care a constat în topul decupat, i-a pus în evidentă decolteul generos și o parte din abdomenul tonifiat.

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 5.50PM BST 17TH MAY 2021-- Megan Fox is Red Hot As She Puts On A Busty Display To Celebrate Her 35th Birthday in Santa Monica with Machine Gun Kelly.

Citeşte şi: Katy Perry, impecabilă într-o rochie mulată, din piele. Iubita lui Orlando Bloom, apariție de senzație la American Idol

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Conștientă de privile paparazzilor, Megan a defilat de parcă se afla pe podium și chiar și-a eclipsat iubitul rockstar, care o ținea strâns de mână.

Megan Fox și MGK

Cei doi și-au făcut relația publică în mai, anul trecut, iar de atunci nu ezită -și declare iubirea și uimească prin aparițiile lor controversate. Machine Gun Kelly este atât de îndrăgostit de frumoasa brunetă încât mai multe surse au declarat acesta ar fi gata o ia oricând de soție, iar el nu a ezitat recunoască îi poartă sângele la gât, într-un colier.

Machine Gun Kelly

Relația cu Kelly vine după o căsnicie de zece ani cu actorul Brian Austin Green, care s-a finalizat cu un divorț în noiembrie anul trecut. Cei doi se ocupă acum de stabilirea termenilor în ceea ce privește custodia celor trei copii: Bodhi Ransom Green (7 ani), Journey River Green (4 ani) şi Noah Shannon Green (8 ani).

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 5.50PM BST 17TH MAY 2021-- Megan Fox is Red Hot As She Puts On A Busty Display To Celebrate Her 35th Birthday in Santa Monica with Machine Gun Kelly.

Citeşte şi: Cindy Crawford, aproape nud în noile imagini pentru Vogue Brazilia. La 55 de ani, supermodelul anilor 90 face în continuare furori

Trecând peste mariajul eșuat, Megan Fox este mai fericită ca oricând în brațele rockstar-ului mai tânăr decât ea cu 4 ani. Ba mai mult, aceasta l-a introdus și copiilor ei, un pas important în relația lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri