megan fox (5)
Divertisment

Megan Fox, Foto: Profimedia

Megan Fox, o nouă apariție inedită. Actrița, irezistibilă într-o fustă scurtă, asortată cu un top cu decolteu imposibil de ignorat

Megan Fox, celebra actriță în vârstă de 35 de ani, nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată, iar dovadă sunt cele mai recente imagini făcute publice pe rețelele sociale.

Aflată în Argentina, unde partenerul ei, rapperul Machine Gun Kelly, a susținut un concert, Megan Fox a fost în centrul atenției, întrucât a ales să-și etaleze corpul perfect.

Megan Fox

Îmbrăcată într-o fustă scurtă, croșetată, pe care și-a asortat-o cu un top la fel, ce-i lăsa la vedere atât decolteul imposibil de ignorat, dar și abdomenul tonifiat, Megan Fox a arătat senzațional. De asemenea, ea și-a completat ținuta cu un colier supradimensionat, dar și cu niște bocanci roz. Părul, în schimb, l-a lăsat liber, pe spate, iar machiajul a fost unul dramatic, evidențiindu-i ochii.

Megan Fox

Megan Fox, garderobă mai curajoasă de când se iubește cu Machine Gun Kelly

machine-gun-kelly-megan-fox

După cum ea însăși a recunoscut, de când se iubește cu Machine Gun Kelly, stilul ei vestimentar s-a schimbat radical. A devenit mai îndrăzneață și se joacă mai mult cu moda.

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

"Înainte (de relația cu MGK-n.r.), moda nu era ceva pe care să mă concentrez sau la care să mă gândesc. Ca actriță, am fost pusă în categoria sex-simbol, iar stiliștii încercau să mă îmbrace mai conservator, pentru ca lumea să mă ia în serios în meseria mea, dar nu mă îmbrăcau așa cum îmi doream să mă exprim, așa că renunțasem la modă. Eram ceva de genul: 'Nu-mi pasă în ce mă îmbrăcați, oricum nu o să-mi placă'. Asta până să-l întâlnesc pe el (pe iubitul ei- n.r.). Muzicienii au mai multă libertatea în a se exprima și îmbrăca. Pot fi mai excentrici decât actorii. Înainte de a deveni faimoasă, toți cei care mă cunosc știu că mereu purtam o piesă de-a dreptul nebunească și toată lumea îmi zicea că mă îmbrac ciudat. Să fiu cu el m-a ajutat să mă simt mai liberă și să mă exprim mai mult", a povestit Megan, care este mama a trei copii cu fostul ei soț, Brian Austin Green, pentru revista Vogue.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri