Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat
Divertisment

Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat / Profimedia Images

Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat și cu o crăpătură adâncă. Actrița arată perfect la 36 de ani

Megan Fox, actrița în vârstă de 36 de ani, a fost în centrul atenției la gala de decernare a premiilor Bilboard, ce a avut loc în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

În vârstă de 36 de ani, Megan Fox a ales să poarte o rochie neagră, lungă, semnată de David Korma, ce a impresionat atât prin decolteul adânc, imposibil de ignorat, dar și prin crăpătura ce-i lăsa la vedere picioarele tonifiate. De asemenea, actrița a impresionat cu o schimbare de look, ea optând pentru un breton, însă nu se știe dacă este unul fake, aplicat doar pentru eveniment ori chiar s-a tuns.

Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

Întreaga ținută a actriței a fost completată de niște mănuși lungi, cu aplicații argintii, ce i-au conferit un aer ultra elegant.

Mai mult de atât, se pare că actrița și-a asortat ținuta cu cea a logodnicului ei, care a optat pentru un costum semnat Dolce&Gabbana, pus în valoare de niște ținte, dar și de un top cu aplicații din cristale.

Megan Fox, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

Citește și: Megan Fox, apariții răvășitoare în piele și dantelă, la un eveniment în Milano. Logodnicul ei, ținută simplă, accesorii bizare

Megan Fox a recunoscut că ea și logodnicul ei își asortează mereu ținutele

În cadrul unui interviu, Megan Fox a mărturisit că ea și logodnicul ei își asortează mereu ținutele: ”Nu ieșim din casă decât dacă ținutele noastre se potrivesc.”, spunea actrița în cadrul unui interviu pentru People, recunoscând, de asemenea, că îl așteaptă mereu pe rapper să fie gata, întrucât petrece mult timp în fața oglinzii. 

Megan Fox, garderobă mai curajoasă de când se iubește cu Machine Gun Kelly

machine-gun-kelly-megan-fox

După cum ea însăși a recunoscut, de când se iubește cu Machine Gun Kelly, stilul ei vestimentar s-a schimbat radical. A devenit mai îndrăzneață și se joacă mai mult cu moda.

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

"Înainte (de relația cu MGK-n.r.), moda nu era ceva pe care să mă concentrez sau la care să mă gândesc. Ca actriță, am fost pusă în categoria sex-simbol, iar stiliștii încercau să mă îmbrace mai conservator, pentru ca lumea să mă ia în serios în meseria mea, dar nu mă îmbrăcau așa cum îmi doream să mă exprim, așa că renunțasem la modă. Eram ceva de genul: 'Nu-mi pasă în ce mă îmbrăcați, oricum nu o să-mi placă'. Asta până să-l întâlnesc pe el (pe iubitul ei- n.r.). Muzicienii au mai multă libertatea în a se exprima și îmbrăca. Pot fi mai excentrici decât actorii. Înainte de a deveni faimoasă, toți cei care mă cunosc știu că mereu purtam o piesă de-a dreptul nebunească și toată lumea îmi zicea că mă îmbrac ciudat. Să fiu cu el m-a ajutat să mă simt mai liberă și să mă exprim mai mult", a povestit Megan, care este mama a trei copii cu fostul ei soț, Brian Austin Green, pentru revista Vogue.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?