Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020
Divertisment

Riley Keough, Vanity Fair Oscar Party, 2020. Profimedia

Nepoata lui Elvis Presely a făcut furori pe Instagram, într-o rochie originală, cu bretele susținute de cercei

Fiica celebrei Lisa Marie Presley, Riley Keough, a făcut furori pe Instagram într-o rochie spectaculoasă, cu un design original. 

Riley Keough arată senzațional în ținuta neagră ale cărei bretele sunt susținute de cercei.

Actrița în vârstă de 32 de ani s-a lăsat fotografiată pe marginea căzii, în timp ce-l supraveghea pe băiețelul stilistei ei Jamie Mizrah, în timp ce simpaticul puști se juca în apă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Designul inedit al rochiei nu a fost trecut cu vederea, fanii reacționând în comentarii: „Stai, ce? Rochia e susținută de cercei!”.

În iunie, Riley a acordat un interviu celor de la New York Times în care a vorbit despre tragedia care i-a lovit familia anul trecut: moartea fratelui ei, Benjamin, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.  

Starul din „Zola” a mărturisit că luni de zile s-a simțit ca și cum ar fi fost aruncată în ocean fără să știe să înoate.

Pentru a putea trece mai ușor peste această dramă, a decis să-și ofere timpul persoanelor aflate în utimele clipe de viață, fiindu-le alături în cele mai grele momente.

Vezi și: 

Ben Affleck este cel mai mare fan al lui Jennifer Lopez: „Sunt uimit de efectul pe care-l are asupra lumii”

Etichete: riley keough

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?