Meghan Markle a fost dată în judecată de sora ei
Divertisment

Meghan Markle a fost dată în judecată de sora ei / Getty Images

Meghan Markle, dată în judecată chiar de sora ei vitregă. Samantha susține că ducesa ar fi mințit în interviul acordat lui Oprah

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost dată în judecată chiar de sora ei vitregă, Samantha Markle, după declarațiile făcute în cadrul interviului pe care ducesa de Sussex i l-a acordat realizatoarei Oprah Winfrey.

Samantha Markle a dat-o în judecată pe sora ei vitregă, pe care o acuză de defăimare. Mai exact, ea susține că ducesa de Sussex a făcut ”declrații false și rău intenționate” în timpul interviului acordat realizatoarei Oprah Winfrey, ce a fost difuzat anul trecut, la începutul lunii martie.

De asemenea, Samantha Markle susține că soția prințului Harry a publicat informații false și în cartea ”Finding Freedom”.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, nicio reacție după ce s-a aflat că soția prințului Charles va fi numită regină consoartă

În documentele depuse în instanță și obținute de jurnaliștii de la Page Six, Samantha susține că Meghan Markle a făcut declarații false și rău intenționate, pretinzând în mod fals că este „singurul copil”.

Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle

De asemenea, ea o acuză pe sora ei vitregă că a mințit cu privire la intervalul de timp când s-au văzut.

”Implicația defăimătoare este că reclamantul nu a avut nicio relație cu sora ei Meghan, ele erau străini virtuali și reclamantul și-a creat o carieră profitabilă vânzând povești false tabloidelor și posturilor de televiziune când ea nu știe nimic despre copilăria pârâtei”, se arată în documentele depuse în instanță.

Totodată, Samantha o acuză pe Meghan că l-a lovit pe tatăl lor, pe Thomas Markle, în încercarea de a vinde lumii o poveste falsă.

Citește și: Care este rutina zilnică a lui Archie și Lilibet. Prințul Harry a dezvăluit cum își ocupă timpul cei doi copii ai săi

”Meghan a susținut în mod fals că: (a) s-a ridicat, în esență, din sărăcia virtuală; (b) ea a fost forțată de la vârsta de 13 ani să lucreze într-o serie de locuri de muncă prost plătite pentru a putea trăi”, se mai arată în plângere.

De ce nu ar fi participat Thomas Markle la nunta regală

Mai mult de atât, ea susține că adevăratul motiv pentru care Thomas Markle n-a participat la nunta regală din 2018 a fost altul. Mai exact, el ar fi avut probleme de sănătate.

”Domnul Markle a suferit două atacuri de cord în săptămânile dinaintea nunții inculpatului, care a avut loc în mai 2018, din cauza stresului asociat cu nunta regală, a urmăririi și hărțuirii constante de către paparazzi și alte mass-media și a mesajelor text supărătoare pe care le-a primit de la inculpat și prințul Harry. Cardiologul i-a spus că este prea bolnav pentru a călători în Anglia pentru nuntă; Domnul Markle nu a refuzat să participe la nuntă, dar a fost instruit de către medicul său să nu meargă.”

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex: "L-am avertizat pe prințul Harry că îi va distruge viața"

Samantha susține, de asemenea, că sora ei vitregă „a publicat și difuzat declarații false și rău intenționate despre reclamant în cartea „Harry si Meghan. Drumul spre libertate” / „Finding Freedom”, pe care ea o numește „nimic mai mult decât o carte plină de minciuni.”

Samantha cere despăgubiri de 75.000 de dolari și pentru costul onorariilor judiciare și avocaților.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri