Prințul Harry și Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Meghan Markle, din nou în centrul atenției. Ce tradiție regală a încălcat soția Prințului Harry

Prințul Harry și Meghan Markle sunt din nou în centrul atenției și au atras un nou val de critici după ce au vorbit despre alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Mai mult de atât, ei au îndemnat oamenii să iasă la vot, lucru de neconceput dacă ar mai fi făcut parte din regalitate.

Meghan Markle pare să adore să încalce regulile familiei regale, iar acum a mai reușit o performanță, întrucât este rima membră din epoca modernă a familiei regale care votează la alegeri prezidenţiale în Statele Unite.

O sursă apropiată acesteia a dezvăluit că ducesa de Sussex a votat la alegerile prezidențiale, însă nu se știe dacă a mers la urne ori a votat prin corespondență.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Meghan Markle nu se teme să-și expună părerile în mod public, iar de curând, în cadrul unui interviu pentru Marie Claire, ea a vorbit despre cât de important este dreptul la vot.

Citește și: ”De unde îi cunoașteți pe Harry și Meghan?”. „Nu-i cunoaștem!”. Dezvăluirile pe care soții Clooney le-ar fi făcut la nunta prințului

Știu ce înseamnă să ai un cuvânt, dar şi ce înseamnă să simţi că nu te poţi manifesta. Mai ştiu că mulţi bărbaţi şi femei şi-au pus viaţa în joc ca să se poată face auziţi. Şi acea oportunitate, acel drept fundamental, constă în capacitatea noastră de a a ne exercita dreptul la vot şi de a ne face auzite vocile”, a adăugat ea.

Evident, șirul mărturisirilor nu s-a oprit aici. ”Unul din citatele mele preferate este acela la care eu şi cu soţul meu am făcut mereu apel, este al lui Kate Sheppard, un lider al mişcării sufragiste din Noua Zeelandă, care a spus: ‘Nu te gândi că votul tău nu contează prea mult. Ploaia care împrospătează pământul arid este făcută din mai multe picături.’ Iată de ce votez.”, a mai precizat ea.

De asemenea, și Prințul Harry a îndemnat americanii să voteze și să respingă hate speech-ul, dezinformările și negativitatea online. Evident, declarațiile lui n-au rămas fără ecou, întrucât Donald Trump, președintele în exercițiu, a reacționat: ”Nu sunt un fan al ei (n.r.: al lui Meghan Markle), am mai spus-o și probabil o știe și ea, îi urez mult succes lui Harry, pentru că o să aibă nevoie”.

Citește și: Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din ”Suits”, nu a mai vorbit cu actrița: ”Am fost prea intimidat!”

Ce alte tradiții a mai încălcat Meghan Markle

Meghan Markle este cunoscută pentru încălcarea regulilor regale, ea făcând numeroase gafe de-a lungul timpului.

Una dintre ele este decizia de a nu prezenta copilul imediat după naștere, pe treptele de la aripa Lindo a Spitalului St. Mary, așa cum a făcut Prințesa Diana, respectiv Kate Middleton. Aceștia au făcut, însă, o ședință foto la Castelul Windsor, la câteva zile după nașterea copilului.

De asemenea, spre deosebire de alte membre ale familiei regale, Meghan Markle a spus unei admiratoare că trebuie să nască în aprilie, în timpul unei vizite la Birkenhead, în ianuarie. Kate Middleton şi alte femei din casa regală nu au vorbit nciodată despre când avea să le vină sorocul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri