cher
Divertisment

Cher și-a luat cei mai apropiați prieteni și a mers în vacanță în Portofino. / Foto: Profimedia

Cher, fericită și relaxată în vacanța din Portofino. Diva de 75 de ani arată spectaculos în colanți

Ca multe alte vedete, și Cher profită de relaxarea restricțiilor pentru a călători în Europa. Și nu oriunde, ci în Italia, mai precis în fermecătorul Portofino, unde s-a relaxat în compania prietenilor.

Surprinsă de paparazzi de cum a pus piciorul în Italia, diva de 75 de ani a afișat o mină relaxată. S-a bucurat de câteva cocktailuri, gelato și discuții delicioase cu cei dragi.

Citește și: Cher, mărturisiri dureroase despre transformarea fiicei ei în bărbat: ”Nu mi-a fost deloc ușor!” Chaz are o iubită și e fericit

cher vacanta portofino

Îmbrăcată șic, în negru din cap până în picioare, cu colanți, o jachetă bomber și încălțată cu sandale cu platformă, artista a fost într-o dispoziție de zile mari la cina pe care a luat-o alături de câțiva prieteni, la o terasă în vogă. Și-a făcut timp și pentru fanii care au recunoscut-o și au rugat-o să stea la poze, afișând un zâmbet larg de fiecare dată.

Citește și: Melanie Griffith, tonică și zveltă și la 63 de ani. Ce bine arată în colanți de sport!

La un moment dat, obosită de mers pe tocuri, Cher nu s-a sfiit să-și dea jos pantofii și să meargă desculță pe asfalt către iahtul care o aștepta în port.

Și la prânz, Cher a adoptat o ținută similară, tot cu colanți negri, care i-au pus în valoare picioarele subțiri și tonifiate. Cu părul lung lăsat să-i curgă cascadă pe umeri, diva de 75 de ani nu și-a arătat nicio clipă vârsta din buletin, fiind într-o formă de zile mari .

Foto: Profimedia

Etichete: silueta , cher , portofino , colanti

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri