"Ronaldo" - World Premiere
Divertisment

Melanie Sykes, surprinsă în ipostaze tandre alături de iubitul ei, care e mai tânăr decât ea cu 27 de ani. Tânărul e gondolier

Melanie Sykes, o prezentatoare TV și radio cunoscută în Marea Britanie, trăiește la 50 de ani, ceea ce n-a trăit în tinerețe. Femeia are o relație cu un tânăr de 23 de ani, care lucrează ca gondolier, iar de curând au fost văzuți în vacanță în Veneția.

Prezentatoarea TV a trecut prin momente dificile atunci când colegul ei, Des O'Connor, a murit, însă aceasta încearcă să uite de tragedie petrecând timp cu iubitul ei. Mai exact, ea și-a luat concediu și a zburat în Italia. 

Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 27 de ani, cei doi se iubesc la nebunie și nu-și ascund sentimentele, de curând, ei fiind văzuți în timp ce se sărutau pasional.

Jessie J, în lacrimi pe Instagram, după ce și-a revăzut fanii: ”Nu pot să explic în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine!”

Nu este pentru prima dată când Melanie și Riccardo sunt văzuți împreună. În urmă cu o lună de zile, cei doi au fost surprinși în ipostaze romantice, după ce Melanie a zburat în Italia alături de o prietenă.

Melanie a fost căsătorită cu actorul Daniel Catagirone, însă a divorțat de el în 2009.  Ei au împreună doi copii, Roman, în vârstă de 18 ani și Valentino, de 16. De asemenea, ea a fost căsătorită și cu Jack Cickings. Nunta lor a avut loc în 2013, dar la scurt timp, mai puțin de un an de zile, cei doi au divorțat. 

Melanie se menține în formă făcând sport

Melanie are 50 de ani, dar se menține într-o formă fizică de invidiat, întrucât face sport regulat. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV mărturisea că adoră să facă yoga.

”E o provocare fizică, dar îmi face bine și psihic. Am devenit și foarte flexibilă cu ocazia asta. Acesta e un lucru bun, mai ales când înaintezi în vârstă”, a declarat Mel Sykes pentru The Sun. Evident, vedeta este atentă și la ce mănâncă, dar nu urmează niciun regim strict. Pe lângă yoga, prezentatoarea face mult fitness.

Citește și: O mai ții minte pe Estefania Villarreal din ”Rebelde”? Actrița care i-a dat viață Celinei s-a logodit: ”DA. Am spus DA!”

”Fitness-ul mă face fericită. E o investiție pentru anii bătrâneții. Am început să fac sport la 30 de ani, iar acum culeg roadele. Sper să rămân la fel și să mănânc doar sănătos în anii ce urmează. Sper să fac sport, ca să am energie mulți ani de-acum încolo. Sportul mă ajută în toate aspectele din viața mea. Mă ajută să fiu mai răbdătoare și, în cele din urmă, mult mai sănătoasă”, a povestit Mel Sykes, într-un interviu acordat revistei Fitness.

Credit foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri