Kate Winslett si Leonardo Di Caprio, la Golden Globes
Divertisment

Kate Winslett si Leonardo Di Caprio, la Golden Globes

"Mi-au distrus încrederea în mine". Kate Winslet despre comentariile răutăcioase legate de greutatea ei din Titanic

Deși este una dintre cele mai apreciate actrițe, deținătoare a unui Premiu Oscar, cu o carieră de 30 de ani în spate, Kate Winslet încă nu poate trece peste glumele proaste și comentariile răutăcioase care au fost făcute la adresa ei după ce a apărut în Titanic.

“Dacă ar fu slăbit și ea macat 2,5 kg, Leo ar fi putut să încapă și el pe pluta aia”, a glumit atunci actriță Joan Rivers, în legătură cu greutatea lui Kate Winslet. Și ea nu a fost singura. Multă lume și-a dat cu părerea în legătură cu silueta actriței din acea perioadă.

1997 - Titanic - Movie Set

VEZI SI:  În anii '90 era una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată Cindy Crawford, la 55 de ani. Tribut emoționant adus de fiica sa

Kate Winslet a vorbit într-un interviu recent că acele comentarii răutăcioase au afectat-o foarte tare și că i-a modificat părerea despre ce înseamnă frumusețea.

“Când aveam 20-și-ceva de ani, lumea vorbea mult despre greutatea mea. Și mie mi se cerea să comentez despre cum arătam. Și apoi am căpătat că am reputația de tupeistă. Nu, doar mă apăram”, a spus actrița în The Guardian.

“Mi-au distrus încrederea în mine. Nu voiam să mă duc la Hollywood pentru că mă gândeam că dacă așa vorbesc despre mine în Anglia, mi-era frică de ce ar fi fost peste Ocean”, a mai spus Kate Winslett.

Kate a vorbit și în trecut despre problemele pe care le-a avut în acea perioadă, legate de fizicul său.

„Am fost subiectul criticilor legate de fizicul meu”, a mărturisit Kate Winslet, într-o discuție cu Marc Maron, în cadrul podcastului WTF.

„Am intrat în starea de auto-protecție imediat ce Titanic a fost lansat”, a povestit Winslet. „Noapte și zi, de la o zi la alta, am fost criticată mult, iar presa britanică nu a fost deloc blândă cu mine”.

VEZI SI: Kim Kardashian divorțează oficial de Kanye West. Cum a reacționat rapperul și ce se va întâmpla cu averea de 2 miliarde dolari

„Sincer vorbind, m-am simțit hărțuită”, a continuat ea. „Îmi amintesc că-mi spuneam „este oribil, sper să treacă” și a trecut, dar m-a făcut să realizez că dacă asta însemna să fii celebru, atunci categoric nu eram pregatită pentru așa ceva”.

Etichete: kate winslet , titanic

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri