Kim Kardashian și Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West / Foto: Getty Images

Kim Kardashian divorțează oficial de Kanye West. Cum a reacționat rapperul și ce se va întâmpla cu averea de 2 miliarde dolari

Kim Kardashian a înaintat divorțul de Kanye West, după șapte ani de căsnicie, vineri. „Kim este tristă, dar încrezătoare în decizia ei de a divorța, pentru că știe că așa este cel mai bine pentru ea și familia ei. Simte deja că divorțează de luni de zile. Este în același timp ușurată că poate merge mai departe”, a declarat o sursă apropiată vedetei.

La rândul său, rapperul în vârstă de 43 de ani „nu este fericit”, ci „resemnat„ a declarat un apropiat al lui West, pentru People.

„Se aștepta, dar asta nu înseamnă că îi este ușor”,a mai spus persoana respectivă. „Este o zi tristă pentru el”.

Cei doi au discuții cordiale în acest context, atât West cât și Kardashian căzând de acord asupra custodiei comune a copiilor.

„Totul se desfășoară cât se poate de amiabil, dar amiabil nu înseamnă vesel sau ideal”, a mai spus sursa respectivă. „Înseamnă doar că sunt doi adulți și traversează această situație cu maturitate”.

„Kanye primește ajutorul consilierilor și avocaților. Este greu pentru el, nu este fericiti, dar este resemnat”.

Anterior au apărut informații potrivit căror rapperul „nu este bine” după despărțire.

„Este anxios și foarte trist. Știe că mariajul său s-a încheiat și că nu mai este nimic de făcut acum”, declara o sursă miercuri. „Este conștient de asemenea ce pierde”.

Problemele în cuplul „Kimye” au început din 2018, după controversata declarație a lui Kanye care a spus că sclavia este o alegere. Kim a catalogat vorbele acestuia drept ridicole și revoltătoare. A urmat o perioadă dificilă pentru cei doi, iar cireașa de pe tort a fost dezvăluirea din timpul discursului din campania prezidențială când West a spus că soția sa nu a dorit să o nască pe fiica lor North, ci a vrut să facă un avort. Acela a fost momentul în care Kim a spus: Gata, de ajuns.

Starul din Keeping Up with the Kardashians, în vârstă de 40 de ani, și rapperul de 43 de ani au început să se întâlnească în 2012. S-au căsătorit în mai 2014. Au împreună patru copii: fiicele North (7½ ani) și Chicago (3 ani) și fiii Saint (5 ani) și Psalm (aproape 2 ani).

Averea lor este estimată la 2,1 miliarde de dolari. Protejată însă prin contracte prenupțiale. Potrivit estimărilor Forbes, Kim și Kanye West vor avea de împărțit doar active comune în valoare de 70 de milioane de dolari.

Kim Kardashian va documenta divorțul de 2,1 miliarde de dolari la tv. În ultimele luni, a filmat pentru sezonul final al show-ului „Keeping Up With The Kardashians” de pe E! și a surprins și momentele legate de situația conjugală. Familia a semnat în urmă cu câteva luni cu Hulu, astfel că un nou reality show va debuta în 2021, în care de asemenea Kim va povesti despre divorțul de Kanye. 

Vezi și: Mădălina Ghenea, vacanță de vis în Mexic în compania lui Emil Rengle, coregraful vedetelor. În ce ipostaze s-au filmat cei doi

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri