Michael B. Jordan
Divertisment

Michael B. Jordan, cel mai sexy barbat in viata, revista People

Michael B. Jordan a fost desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” de către revista People

După ce anul trecut John Legend marele premiant, revista People l-a desemnat în 2020 pe Michael B. Jordan “cel mai sexy batbat în viață”. În vârstă de 33 de ani, actorul s-a făcut remarcat în filmele Fruitvale Station, Creed și Black Panther.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intervievat de Jimmy Kimmel, Jordan a spus că este un “moment tare”, însă le-a dat apă la moară fanilor ca să facă glume pe seama lui. Acesta a mai dezvăluit că în prezent lucrează la filmul Journal For Jordan, în regia lui Denzel Washington.

VEZI SI: Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

În ultimii ani, nume mari din lumea showbizului au ajuns pe coperta People în calitatea de cei mai sexy bărbați în viață: : Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Ryan Reynolds sau David Beckham.

VEZI SI:

CELE MAI FRUMOASE FILME DE ANIMAȚIE ALE TUTUROR TIMPURILOR. DESENE ANIMATE CARE ÎI VOR FERMECA PE CEI MICI

TOP 10 SERIALE DE URMĂRIT IN 2020: CELE MAI BUNE PRODUCȚII ALE MOMENTULUI

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?