Jason Momoa
Divertisment

Jason Momoa/ Profimedia Images

Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

Jason Momoa a făcut senzație pe străzile din Toronto, Canada, cu look-ul său excentric. Actorul din Aquaman, despre care se spune adesea că este “cel mai sexy bărbat din lume”, a apărut pe motocicleta sa Harley-Davidson cu un look mai puțin obișnuit pentru un motociclist rebel.
Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni cu aspect murdar ( să speram că doar “aspect” :) ), o jachetă roz prăfuit, accesorizat cu o eșarfă mov și una în aceeași nuanță ca jacheta, Momoa a întors toate privirile pe stradă. Piesa de rezistență a look-ului său sunt, de departe, ochelarii cu rame roz, model cateye :)

Momoa se află departe de soția sa și cei doi copii pentru a filma continuarea serialului See. Momoa este căsătorit cu actrița Lisa Bonet, care este cu 12 ani mai în vârstă decât el.

VEZI SI: Dragostea nu are vârstă. 7 femei celebre care au parteneri mai tineri decât ele

Producția dramei SF a fost reluată după o pauza cauzată de pandemia de coronavirus.


“See” are loc într-un viitor distopic, în care oamenii își pierd vederea și trebuie să se bazeze doar pe insincte pentru supraviețuire.

Etichete: jason momoa , motocicleta , see

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri