obama (4)
Divertisment

Barack Obama și Michelle în Barcelona. Profimedia

Michelle Obama, show pe scenă la concertul lui Bruce Springsteen, în Barcelona. „Cât de tare e soția mea!”, a strigat Barack Obama

Barack Obama, regizorul de film Steven Spielberg și soțiile lor au mers săptămâna trecută în Barcelona la concertul bunului lor prieten, cântăreţul Bruce Springsteen, relatează The Guardian.

Gașca a cinat joi seară la restaurantul Amar al hotelului Palace, iar trio-ul Barack, Steven și Bruce a făcut o fotografie cu angajaţii. Poza a fost postată pe Instagram de un membru al staff-ului, alături de comentariul: „Bucuriile pe care ţi le aduce acest job!!”.

Barack Obama şi fosta primă doamnă Michelle Obama, împreună cu Spielberg şi soţia sa Kate Capshaw, au mers apoi vineri seară la spectacolul pe care Springsteen l-a susținut la Estadi Olímpic Lluís Companys din Barcelona.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De departe, cea care a atras toată atenția a fost Michelle, care s-a alăturat pe scenă grupului de backing vocals și a și dansat spre încântarea fanilor.

„Cât de cool este soția mea!”, a putut fi auzit spunând fostul președinte al SUA.

Citește și: Kim Kardashian, într-o ținută riscantă, făcută din 50.000 perle, la Met Gala 2023. Asistenții au roit în jurul ei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri