Kim Kardashian Met Gala 2023
Divertisment

Kim Kardashian a purtat o rochie făcută din șiraguri de perle la Met Gala 2023. / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, într-o ținută riscantă, făcută din 50.000 perle, la Met Gala 2023. Asistenții au roit în jurul ei

Kim Kardashian este nelipsită de câțiva ani, de la Met Gala, așa că nici în ediția din 2023 nu a ratat ocazia de a fura toate privirile și de a deveni una dintre cele mai discutate apariții de pe covorul roșu. Bruneta de 42 de ani a apărut acoperită de o mulțime de șiraguri de perle, o ținută care o putea pune într-o postură incomodă și indecentă dacă nu ar fi fost foarte atentă.

Aproape dezgolită s-a prezentat Kim Kardashian la Met Gala 2023. Aceasta s-a inspirat dintr-un look pe care l-a purtat în 2007, în cadrul unei ședințe foto cu o doză crescută de senzualitate, pentru o revistă pentru bărbați. Acum, vedeta de reality show a apărut la evenimentul lunii mai într-o ținută făcută pe comandă, din 50.000 de perle, care i-au venit în cascadă pe bust, dar și de la șolduri în jos, scrie Vogue. Între cele două piese făcute numai din perle a avut un body nude, foarte strâns în zona taliei. Anul trecut, Kim a fost subiectul principal al discuțiilor, după ce a apărut îmbrăcată într-o rochie ce aparținea celebrei Marilyn Monroe. 

Citește și: Met Gala 2023. Ținutele spectaculoase purtate de vedete la cel mai așteptat eveniment din luna mai

Kim Kardashian Met Gala 2023
Kim Kardashian a purtat o rochie făcută din șiraguri de perle la Met Gala 2023. / Foto: Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cu părul prins într-un coc rebel în vârful capului și machiată cu accent pe ochi, Kim a fost seducătoare. Nu s-a mișcat foarte ușor în ținuta atipică, mai ales că a avut și o trenă imensă, dar a avut parte de ajutorul asistenților ei, care au roit în jurul său, pentru a se asigura că perlele sunt la locul lor, că nu arată mai mult decât bruneta și-ar fi dorit și că nu se împiedică în șiraguri.

Kim Kardashian Met Gala 2023
Asistenții au roit pe la picioarele lui Kim pentru a se asigura că arată perfect. / Foto: Profimedia

Anul acesta, tema Met Gala a fost "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty", un tribut adus regretatului designer. Met Gala este un eveniment de tradiție ce are loc în New York, la Muzeul Metropolitan de Artă, în prima zi de luni din mai. Petrecerea exclusivistă a luat naștere în 1948. În mod tradițional, vedetele nu au voie să facă selfie-uri.

Citește și: Kim și Khloe Kardashian, criticate aspru după ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare: „Arătați înfometate”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?