*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Director Steven Spielberg soaks up the hot Italian sunshine during his holidays with his illustrious friends, Tom Hanks and the Former First Lady of the United States, Michelle Obama.
Divertisment

Steven Spielberg, Kate Capshaw, Tom Hanks, Rita Wilson, Michelle Obama. Profimedia

Michelle Obama, în costum de baie, pe iahtul de 250 de milioane de dolari al lui Spielberg. Imagini rare cu fosta primă doamnă a SUA

Imagini rare cu Michelle Obama au fost surprinse de paparazi pe puntea uriașului iaht de 250 de milioane de dolari al lui Steven Spielberg, în Portofino, Italia. Cuplul Spielberg și fosta primă doamnă a SUA (în vârstă de 59 de ani) se află în vacanță cu Tom Hanks și Rita Wilson, în timp ce Barack Obama a rămas în California.

Înotul, snorkelingul și plaja au fost activitățile de bază ale acestora.

Renumitul regizor și-a cumpărat iahtul în această vară din Olanda. „Seven Seas” are două piscine, un cinematograf și o platformă de aterizare pentru elicopter, și până acum a ancorat în locuri precum Cannes, Antibes și Nisa.

Hanks și Spielberg sunt vechi prieteni. Tom a apărut în filmele regizorului încă din 1998 („Saving Private Ryan”).

Michelle s-a bucurat de o lungă vacanță, vizitând o mulțime de locuri  frumoase din Europa. La începutul lunii septembrie, a fost fotografiată în Mallorca.

În iulie, cuplul Obama și fiicele lor au vizitat Martha's Vineyard în Massachusetts. Cu câteva săptămâni înainte au fost fotografiai la prânz în Sifnos, Grecia, cu Tom, Rita, Maliași Sasha.

Zvonurile potrivit cărora Michelle Obama l-ar putea înlocui pe Joe Biden înainte de alegerile din 2024 s-au intensificat, întreținute de politicianul Ted Cruz.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri