michelle pfeiffer covor rosu
Divertisment

Michelle Pfeiffer si-a facut un selfie fara machiaj, Photoshop sau alte editari, la 62 de ani. Cum a uimit actrita

De trei ori nominalizata la Oscar, Michelle Pfeiffer si-a impresionat fanii cu un selfie care ii scoate in evidenta frumusetea naturala.

In varsta de 62 de ani, "actrita vesnic tanara" s-a autoizolat in casa ei din Orange County, California, de indata ce a fost declarata starea de urgenta.

A profitat insa de retelele de socializare pentru a-si incuraja fanii sa respecte regulile impuse de autoritati si sa transmita mesaje de multumire eroilor din prima linie.

Intr-una din cele mai recente imagini publicate pe Instagram, Michelle apare fara farduri si filtre, privind inspre fereastra si intrebandu-se "S-a terminat?".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Inca o data, Pfeiffer demonstreaza de ce este o legenda a Hollywood-ului, recunoscuta atat pentru frumusetea ei emblematica, dar si pentru CV-ul ei impresionant.

Michelle a fost desemnata in urma cu numai cativa ani vedeta care si-a mentinut cel mai bine frumusetea o data cu trecerea anilor. Care e secretul tineretii ei? Actrita a fost sincera: "Mananc bine, fac miscare, dorm suficient si sunt indulgenta cu mine, uneori."

"La varsta asta nu mai tin: mananc si gogosi cu crema! Imi place sa rontai. Iubesc chipsurile, salsa si guacamole”, a marturisit actrita, care face jogging sau Pilates "doar atunci cand am chef".

Mai multe poze cu Michelle, poreclita "actrita vesnic tanara", poti vedea in galeria foto de mai jos:

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri