Kate Middleton, fabuloasă într-o ținută roșie
Divertisment

Kate Middleton, fabuloasă într-o ținută roșie / Profimedia Images

Micul dejun pe care Kate Middleton îl mănâncă în fiecare dimineață de Crăciun. E mai sănătos decât al prințului William

Familia Regală este cunoscută pentru mesele festive fastuoase, mai ales cele pe care le servesc în ziua de Crăciun. Deși au parte de cele mai gustoase bucate din lume, unii dintre membri aleg să mănânce produse foarte sănătoase. Este și cazul prințesei Kate Middleton, care alege să consume un mic dejun special în ziua de Crăciun. 

Prințesa de Wales mănâncă un mic dejun simplu în ziua de Crăciun, format din fructe și pâine prăjită, în comparație cu soțul ei, prințul William, care se bucură de mâncărurile festive preparate de bucătarul regal, cum ar fi somon afumat sau ouă. 

Citește și: Cum se prepară prăjiturile de Crăciun pe care familia regală britanică le adoră. Ingredientele de care ai nevoie

Fostul bucătar regal, Darren McGrady, a dezvăluit pentru Daily Mail că în dimineața zilei de Crăciun, la Sandringham, bărbații și femeile iau micul dejun separat. „În ziua de Crăciun, doamnele optează în general pentru un mic dejun ușor, format din fructe, pâine prăjită și cafea, pe care le primesc direct în camerele lor”.

În același timp, bărbații din familia regală se bucură de un mic dejun mai consistent, care include de obicei ouă, somon afumat, slănină, ciuperci și rinichi la grătar. De asemenea, McGrady susține că masa de Crăciun este foarte normală pentru ei: „Este aceeași în fiecare an. Sunt foarte plictisitori când vine vorba de sărbători. Nu fac ceva special, ci mănâncă curcani tradiționali. Curcanul este servit cu piure sau cartofi prăjiți, iar umplutură conține castane, salvie și ceapă, sos de merișoare și sos de pâine. Legumele sunt de obicei varza de Bruxelles, morcovi și păstârnac”.

Citește și: Familia regală britanică renunță la o tradiție de Crăciun care nu era pe placul lui Meghan Markle

Bucătarul a mai dezvăluit că la desert, membrii regali servesc o budincă de Crăciun, făcută în casă. „Este stropită cu alcool și flambat”. 

În ceea ce privește băuturile, regretata Regină alegea întotdeauna un cocktail clasic făcut cu gin, înainte de a-și începe masa. Fostul bucătar a dezvăluit, de asemenea, că fostul monarh savura adesea de un pahar cu vinul alb german, dulce și aromat, în timpul mesei mesele ei.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri