Prințul Louis/ Profimedia
Divertisment

Prințul Louis/ Profimedia

Motivul pentru care prințul Louis a purtat pantaloni scurți în ziua de Crăciun. Familia Regală nu poate trece peste această tradiție

Prințul Louis a luat parte pentru prima dată la slujba de Crăciun, alături de părinții săi, prințul William și Kate Middleton, dar și alături de frații săi mai mari, prințul George și prințesa Charlotte. Puștiul a purtat o pereche de pantaloni scurți roșii, deși temperaturile de afară nu era chiar potrivite pentru o astfel de ținută. 

În același timp, fratele său în vârstă de nouă ani, prințul George, a purtat un costum cu pantaloni lungi, lucru care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor regali. Ei bine, ținuta prințului Louis, în vârstă de patru ani, este o tradiției de clasă superioară care datează de secole.

Citește și: Prințul Louis, moment adorabil în timpul slujbei de Crăciun. Puștiul a început să alerge, crezând că a fost „lăsat în urmă”

William Hanson, expertul în etichetă și bune maniere, a declarat pentru Harper's Bazaar că băieții care fac parte din familia regală poartă pantaloni scurți la ocazii formale până la vârsta de opt ani. „Băieții tineri poartă pantaloni scurți, iar băieții mai mari și bărbații, poartă pantaloni lungi. Aceasta este una dintre etichetele clasice pe care le întâlnim în Anglia. Deși vremurile se schimbă, un copil care poartă pantaloni lungi la evenimentele formale este considerat a fi de clasă mijlocie, o atitudine suburbană. Niciun aristocrat sau un membru al familiei regale care se respectă nu ar dori să fie considerat un suburban”, a declarat William Hanson. 

Citește și: Prințesa de Wales a dezvăluit ce întrebări pune prințul Louis în încercarea de a înțelege ce s-a întâmplat zilele acestea

Prințul Louis nu este singurul tânăr din familia regală care a purtat pantaloni scurți. Fratele său mai mare, prințul George, a purtat pantaloni scurți la fiecare eveniment regal la care a participat în primii ani de viață. Acum, primul născut al prințului William are nouă ani, astfel că acesta va purta doar pantaloni lungi în viitor. 

Prinții William și Harry au purtat și ei, atunci când erau copii, pantaloni scurți. De asemenea, și Regina Elisabeta a ținut cont de această tradiție, astfel că toți copiii ei, inclusiv Regele Charles, au adoptat această conduită. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri