Milla Jovovich
Divertisment

Milla Jovovich / Foto: Profimedia

Milla Jovovich, pozată de paparazzi departe de covorul roșu. În blugi și șlapi, a fost surprinsă într-o ipostază atipică pentru un star

Milla Jovovich arată superb și când nu pășește pe covorul roșu. În blugi, șlapi și un top alb, actrița originară din Ucraina a ieșit rapid din casă pentru a umple rezervorul bolidului său de peste 140.000 de dolari. Simplitatea este cuvântul care o descrie pe Milla în timpul liber, dar această simplitate este una de-a dreptul cuceritoare.

La 20 de ani de la primul rol în seria "Resident Evil", Milla Jovovich impresionează în continuare cu frumusețea ei. Dacă la evenimente arată ca scoasă din cutie, în viața de zi cu zi preferă să-și lase tenul "să respire" și să păstreze rochiile ample și elegante în dulap.

Citește și: Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

Zilele trecute, fotoreporterii din Los Angeles au surprins-o în timp ce punea combustibil în rezervorul mașinii ei. Actrița de 46 de ani s-a descurcat singură, semn că nu este prima dată când face o astfel de activitate cât se poate de normală. Fără machiaj și fără bijuterii, Milla s-a arătat naturală.

Milla Jovovich
Milla Jovovich se descurcă și la benzinărie. / Foto: Profimedia

Care sunt secretele de îngrijire ale Millei Jovovich

Milla Jovovich a mărturisit că cel mai mare secret de îngrijire pe care l-a învățat este să nu folosești mereu aceleași produse "pentru că pielea ta se obișnuiește, iar efectul scade". Cât despre elementele de machiaj pe care le utilizează cel mai des, Milla a recunoscut că preferă un look cât mai natural și că atunci când iese din casă folosește doar ruj, anticearcăn și mascara.

Într-un interviu mai vechi, actrița originară din Ucraina a povestit ce face pentru a arăta mereu bine, chiar daca are copii și un stil de viață agitat: "Ritalul meu de frumusețe începe din interior. Trebuie să ai grijă de tine, să fii atent la ce mănânci, ce bei. Apoi, bineînâeles, e procedeul obișnuit de spălare și hidratare a feței și, dacă îți permiți luxul de a merge și a-ți face tratamente și masaje faciale, e grozav", a spus ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

Evită să stea la soare, nu foloseşte tratamente pentru păr sau de întinerire pentru ten şi crede că Ever Garbo (14 ani), Dashiel (7 ani) şi Osian, de doi ani, copiii ei, sunt cele mai bune doze de energie pentru ea. Din 2009, Milla este căsătorită cu regizorul Paul W.S. Anderson.

Milla Jovovich s-a născut în Ucraina, dar, din motive politice, în 1980 a părăsit țara și s-a refugiat în Anglia și mai apoi în SUA. La numai 9 ani a început să participe la preselecții pentru reclame, iar pe măsură ce s-a maturizat, a reușit să-și creeze o cariera strălucită nu doar în film, ci și în modelling.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri