Mischa Barton Visits Emirates Wolgan Valley Resort & Spa
Divertisment

Photo by Emirates via Getty Images

Mischa Barton, apariție rară pe străzile din Los Angeles. În ce ipostaze a fost surprinsă actrița din serialul ”The O.C”

Mischa Barton, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în serialul ”The O.C”, traversează o perioadă frumoasă din viața ei și pare să-și fi găsit liniștea în brațele iubitului ei.

Actrița în vârstă de 34 de ani are o relație cu un fotograf de mai bine de patru luni, iar de curând au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din Los Angeles.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: O creatoare de modă a pozat în costum de baie la 74 de ani: ”Asumă-ți vârsta, e dovada că ai trăit!” Imaginea inedită e virală

Mischa Barton și partenerul ei, Gian Marco Flamini, au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din Los Angeles, SUA. Îmbrăcați lejer, aceștia au trecut și pe la o cafenea, iar apoi s-au oprit la o farmacie.

Mischa Barton, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în serialul ”The O.C”, a fost surprinsă la o plimbare cu iubitul ei.

Mischa Barton and Gian Marco Flamini

Mischa Barton și iubitul ei, Gian Marco Flamini, au fost surprinși împreună în repetate rânduri, încă din toamna anului 2020.

Citește și: “Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

Relația cu Gian pare să fie serioasă, întrucât este primul iubit cu care se afișează actrița după ce s-a despărțit de modelul australian James Abercrombie, în august 2019, cu care s-a iubit doi ani.

Actrița a avut, de asemenea, de-a lungul timpului, relații cu Josh Harnett, Jamie Dornan, Cisco Adler, dar și cu Brandon Davis.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri