Diane Von Furstenberg - Presentation - Fall 2016 New York Fashion Week
Divertisment

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

O creatoare de modă a pozat în costum de baie la 74 de ani: ”Asumă-ți vârsta, e dovada că ai trăit!” Imaginea inedită e virală

Vârsta e doar un număr pentru creatoarea de modă Diane von Furstenberg și a dovedit acest lucru de curând, când a pozat în costum de baie.

Creatoarea de modă are 74 de ani, dar își acceptă vârsta și felul în care arată, motiv pentru care a tras un semnal de alarmă de curând, când a făcut publică o imagine inedită.

Diane von Furstenberg a pozat într-un costum de baie într-o singură piesă, etalându-și astfel trupul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: “Cea mai frumoasă fată din lume” a pozat în costum de baie. Imaginile cu Thylane Blondeau i-au impresionat pe fani

”Sunt nebună că postez asta?”, s-a întrebat ea în dreptul fotografiei, însă nu s-a oprit aici. ”Asumă-ți vârsta. E o dovadă că ai trăit.”, a mai scris ea.

Imaginea inedit a atras mii de aprecieri, dar și comentarii. Printre cei care au reacționat a fost Kriss Jenner, mama lui Kim Kardashian.

Citește și: Dwayne Johnson, imagini inedite cu fiica lui cea mică. Cât de frumoasă și năstrușnică e Tiana

”Absolut senzațională!”, a comentat supermodelul Lily Aldridge.

Diane von Furstenberg este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă și se numără printre vedetele de peste 50 de ani care au făcut furori pe rețelele sociale în costum de baie. Vera Wang, în vârstă de 71 de ani, a făcut furori anul trecut pe internet după ce și-a etalat trupul în costum de baie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri