dana rogoz (2)
Divertisment

Dana Rogoz / Foto: Facebook

Moment dulce pentru Dana Rogoz, în ziua în care a împlinit 38 de ani. Surpriză de suflet de la copii și soț: "Asta e fericirea mea"

Dana Rogoz e într-o perioadă ocupată a vieții ei, cu proiecte profesionale care o țin ore în șir la filmări sau o trimit la festivaluri de film în străinătate. Cum ziua ei de naștere s-a nimerit a fi chiar în mijlocul acestui tumult, actrița nu a făcut o petrecere mare, dar ocazia nu a rămas nemarcată.

Surpriza care i-a bucurat nespus inima a fost cea făcută de cele mai dragi persoane din viața ei, cei doi copii, Vlad și Lia, și soțul ei, Radu. Cei trei au așteptat-o seara, după o zi lungă de filmări, cu un moment dulce la propriu și la figurat: i-au cântat La mulți ani și i-au oferit un tort ales chiar de ei.

Citește și:Dana Rogoz sărbătorește 19 ani de relație cu soțul ei. Poze duioase de cuplu și un mesaj de suflet: “Ce noroc că ne-am întâlnit!”

Dana Rogoz a împlinit 38 de ani, dar spune ea, se simte ca la 28. Adevărul este că e neschimbată, are o energie bună și e fericită. Momentul în care micuța Lia, frățiorul ei, Vlad, și tatăl lor, Radu, i-au cântat și urat frumos Danei i-a topit pe internauți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ieri, când m-am întors acasă de la filmări, m-au așteptat cu tort, cadouri și felicitări cu inimioare. Lia a vrut neapărat să îmi ofere cadou un puzzle cu care să ne jucăm amândouă, iar Vlad, o nouă plantă pentru căsuța noastră. Radu mi-a povestit cât de grea a fost negocierea legată de ce fel de tort să îmi aleagă, dar și cu cât de mare entuziasm ma așteptau acasă cu surprizele pregătite pentru mine. Asta e fericirea mea", a scris actrița în dreptul clipului de familie.

Citește și: Dana Rogoz, poze neretușate în costum de baie. Ce vorbe urâte a auzit de-a lungul anilor: “Ți se văd coastele! Ești anorexică?”

dana rogoz (1)
Dana Rogoz, alături de soțul ei, Radu, și cei doi copii ai lor / Foto: Facebook

"Salutări de la Tirana! Zâmbesc continuu pentru că primesc sute de mesaje frumoase cu urări de ziua mea, pentru că am o familie minunată, pentru că sunt aici, la Tirana Film Festival, având scurtmetrajul selecționat în competiția oficială, pentru că fac ce îmi place, pentru că împlinesc 38, dar mă simt de 28, pentru că viața mi-a arătat că după multă muncă vine și răsplata. Sunt o fericită! Mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune trimise către mine! Să vi se întoarcă înzecit", a transmis Dana a doua zi, în dreptul instantaneelor de la festivalul din Albania, la care a ajuns după ce a sărbătorit cu familia în casa lor din București.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri