terri steve irwin
Divertisment

Momente grele pentru văduva lui Steve Irwin, la 14 ani de la moartea soțului: „Îmi pun capul în mâini și mă întreb ce vom face mâine"

Terri Irwin a dezvăluit recent că "Grădina Zoologică din Australia", de care se ocupă singură de 14 ani, e la un pas de colaps din cauza pandemiei.

În iunie, într-o emisiune despre familia Irwin și eforturile membrilor pentru conservarea vieții sălbatice, Terri a dezvăluit că nu mai poate plăti facturile grădinii zoologice. Ea a spus că afacerea cheltuia 400.000 USD pe săptămână pe salarii, plus 78.914 dolari pentru mâncarea animalelor.

Ca să nu o închidă definitiv, a fost nevoită să taie din locurile de muncă și să opereze cu o echipă restrânsă: "Sunt pilotul unui avion mare, iar avionul se prăbușește și eu trebuie să predau toate parașutele pe care le am", a spus văduva lui Steve Irwin. „Uneori, la sfârșitul zilei, îmi pun capul în mâini și mă întreb ce vom face mâine.”

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Subliniind importanța afacerii de familie, Terri a mărturisit: „Aceasta a fost pasiunea lui Steve. Chiar mi-a spus că, dacă i se întâmplă ceva, eu și copiii trebuie să avem grijă ca grădina zoologică să nu se închidă. Deci este foarte important pentru noi să-i respectăm dorința.”

Potrivit publicației Women's Day, soția regretatului Vânător de Crocodili vrea să organizeze o emisiune specială, cu dezvăluiri contra-cost, pentru a „salva afacerea familiei.”

Se pare că Terri, în vârstă de 56 de ani, plănuiește un interviu cu copiii ei, Bindi, 22 de ani și Robert, de 16 ani, pentru a marca a 14-a aniversare a morții lui Steve.

O sursă din anturajul familiei Irwin ar fi dezvăluit pentru publicație: „Va fi extrem de emoționant și personal. Ideea a fost a lui Bindi, care vrea să-și onoreze tatăl. Niciun subiect nu e interzis, iar ei toți intenționează să împărtășească fotografii și videoclipuri vechi cu Steve, care îl arată pe regretatul Vânător de Crocodili bucurându-se de viață cu soția și cei doi copii."

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?