monica bellucci
Divertisment

Ajunsă la 56 de ani, Monica Bellucci rămâne o femeie superbă. / Foto: Profimedia

Monica Bellucci, o frumusețe fără vârstă. Diva de 56 de ani, impecabilă și când nu poartă rochii de gală

Spre sfârșitul anilor '70, Monica Bellucci și-a început cariera de model, dar nu oricum, ci defilând pentru cele mai mari branduri din lume. Astăzi, ajunsă la 56 de ani, bruneta este în continuare o superbitate de femeie.

Citește și: Fiica cea mare a Monicăi Bellucci este de o frumusețe răpitoare. Deva Cassel a apărut la un show de modă într-o rochie spectaculoasă

Monica Bellucci

Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, cu decolteu în V și cu talia subliniată, Monica nu a trecut neobservată pe străzile din Atena. Simplitatea vestimentației a fost de-a dreptul cuceritoare, iar aura de mister a italiencei pare că nu poate fi știrbită. Indiferent dacă se află pe covorul roșu sau pe stradă, Monica Bellucci are un farmec aparte, care o plasează în rândul celor mai mari dive ale lumii. Aceasta se află în Grecia pentru un eveniment drag sufletului ei, o piesă de teatru în care o interpretează pe Maria Callas.

Citește și: Apariție impecabilă într-o rochie din dantelă cu decolteu amplu. Cum a impresionat Monica Bellucci în Taormina

Monica Bellucci, relație de patru ani cu un artist francez

Monica Bellucci Nicolas Lefebvre

Din 2017, la patru ani de la divorțul de Vincent Cassel, Monica Bellucci trăiește o poveste de dragoste discretă alături de Nicolas Lefebvre, un artist francez în vârstă de 39 de ani.

"Omul cu care îmi împart viața nu are același job ca mine, dar călătorește foarte mult. Ritmul său de viață îl completează pe al meu", povestea Monica, acum ceva timp, într-unul din rarele interviuri în care a vorbit despre viața personală.

Întrebată dacă ia în considerare posibilitatea de a se căsători din nou, diva a fost rezervată: „După două căsnicii anterioare, trebuie să îți faci timp să te gândești ce s-a întâmplat și de ce ai divorțat. Să spunem că sunt într-o fază de învățare în acest moment".

În trecut, actrița a fost căsătorită cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso și cu actorul Vincent Cassel. Monica Bellucci are două fiice.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri