Women`s World Awards - Press Conference Monica bellucci
Divertisment

Monica Bellucci, seducatoare la Saptamana Modei din Paris. Tinuta cu decolteu amplu purtata de ea

Si-a inceput cariera la 13 ani in calitate de fotomodel, colaborand cu brand-uri importante precum Dolce & Gabbana si Dior, inainte de a face tranzitia catre cinematografie.

In amintirea debutului ei profesional, Monica Bellucci a marcat o aparitie seducatoare la Saptamana Modei din Paris, pentru expozitia "L'Exibition(iste)" - Christian Louboutin.

Actrita de 55 de ani s-a afisat intr-un top negru cu decolteu amplu, sacou si pantaloni evazati, tinuta care i-a scos in evidenta silueta.

Daca in mod normal Bellucci apare in public alaturi de iubitul ei, Nicolas Lefebvre (36), de data aceasta ea a participat singura la expozitia organizata de Christian Louboutin.

"Aceasta expozitie este o sarbatoare", a spus insusi designerul de pantofi. "Nu este o retrospectiva a activitatii mele, ci mai degraba celebreaza colaborarea si schimbul de idei cu toti oamenii care m-au inspirat."

El a vorbit la o conferinta de presa exclusiva despre visul de a organiza un astfel de spatiu la Muzeul Palais de la Porte Doree din Paris. Cu mult efort, a ales 11 spatii frumos concepute, care ofera o perspectiva fascinanta asupra legendarei marci de icnaltaminte cu talpa rosie.

Expozitia care s-a deschis recent va fi deschisa pana pe 26 iulie 2020 publicului.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri