monica bellucci
Divertisment

Monica Bellucci, surprinsă în vacanță, pe insulele din Grecia. Imagini cu superba actrița

Monica Bellucci a fost surprinsă de anagajații publicațiilor mondene luând masa alături de o prietenă, pe insula Paros din Grecia.

Paros se află în inima Mării Egee și aparține Cicladelor, cele mai populare insule din Grecia. Locația aleasa de Bellucci e foarte aproape de Mykonos, Santorini și Naxos, deci e perfectă pentru scurte excursii în împrejurimi.

Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, Monica își petrece vacanța alături de o prietenă; fiica ei nu a apărut în poze și nici nu și-a actualizat profilul de Instagram cu instantanee din Grecia.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Înainte de escapada estivală, Bellucci a participat la expoziția Jam Capsule, organizată la Grande Halle de La Villette din Paris și a marcat o apariție la Festivalul de Film din Taormina.

Potrivit presei străine, actrița și cele două fiice pe care le are cu fostul soț, Vincent Cassel, au stat anterior în auto-izolare în Țara Bascilor.

Cu toate că cele trei locuiesc în mod normal împreună, în Paris, Monica a decis să se mute împreună cu fetele mai aproape de tatăl lor celebru.

După relaxarea regulilor, ele au revenit în Capitala Modei și au început să marcheze scurte apariții publice la evenimente mondene.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri