Jojo și Paul Ipate/ Foto: Facebook
Divertisment

Jojo și Paul Ipate/ Foto: Facebook

Motivul pentru care Jojo nu a luat încă numele de familie a lui Paul Ipate. Cum au reacționat copiii lor

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, s-a căsătorit cu Paul Ipate după 9 ani de relație. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, în Italia, locație care i-a cucerit instant atunci când se aflau în vacanță. Cu toate acestea, actrița nu poartă încă numele soțul ei. 

Într-un interviu oferit pentru revista VIVA!, Jojo a povestit în detaliu cum a fost cununia civilă din Italia, dar și cum au reacționat copiii când au aflat vestea cea mare. La începutul acestui an, actrița susținea că ea și Paul sunt „căsătoriți cu sufletul și asta înseamnă mai mult decât orice hârtie”. Cu toate acestea, după doar câteva luni planurile s-au schimbat, iar cei doi au ajuns să fie soț si soție și în acte. 

Citește și: Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia și care este povestea din spatele rochiilor

„Am luat hotărârea anul trecut, după ce ne-am îndrăgostit de Italia. Ni s-a părut locul perfect pentru nunta noastră și așa a început totul”, a declarat Jojo, adăugând că cei mici au reacționat foarte bine la veste: „S-au bucurat foarte tare, mai ales când le-am spus care e destinația aleasă pentru nuntă. Zora a fost cea mai încântată, pentru ca e fetiță și s-a gândit imediat la rochițe etc. Nu au fost surprinși. Pentru ei eram deja căsătoriți cu sufletul.”

Jojo nu a luat încă numele Ipate, și nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că actele nu sunt încă gata: „Încă nu am apucat să facem transferul de acte, pentru că am fost extrem de ocupați cu proiectele noastre. Imediat ce vom face asta, voi fi Cătălina Grama Ipate.”

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după cununia civilă din Italia. Mireasa a avut cinci rochii la cele două nunți

Cei doi actori sunt împreună de nouă ani și au o fetiță împreună, Zora. Cătălina mai are un băiețel, Achim, din prima ei căsnicie. 

Etichete: nume , nunta , copii , jojo , paul ipate

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?