kylie jenner
Divertisment

Motivul pentru care Kylie Jenner a fost exclusa de pe lista celor mai tineri miliardari pe forte proprii

Rasturnare de situatie. Kylie Jenner a fost scoasa de pe lista Forbes a celor mai tineri miliardari pe forte proprii dupa ce reprezentantii revistei au aflat ca familia tinerei a "umflat volumul si succesul afacerii ei timp de ani de zile".

La scurt timp dupa eliminarea de pe lista, cea mai mica dintre surorile Kardashian-Jenner a scris un raspuns neoficial pentru reprezentantii Forbes.

"Vestile cu care m-am trezit. Credeam ca aceasta este o publicatie de renume, dar nu citesc decat o serie de afirmatii inexacte si ipoteze nedovedite. Nu am cerut niciodata vreun titlu si nici nu am incercat sa mint ca sa primesc acest titlu. Punct", a scris Kylie.

Intregul scandal legat de compania Kylie Cosmetics a pornit de la valoarea estimata de 1,2 miliarde de dolari, obtinuta de tanara de 22 de ani dupa ce a vandut 51% din actiuni catre Coty.

Dupa ce si-a vandut actiunile, Wall Street a scris ca gigantul american din industria frumusetii ar fi supra-platit pentru pachetul majoritar intrucat veniturile pentru Kylie Cosmetics ar fi fost mult mai mici decat sustinuse Kylie anterior.

Familia Kardashian-Jenner le-a spus celor de la Forbes ca firma mezinei a produs venituri de 360 ​​de milioane de dolari pentru 2018, insa documentele Coty au aratat ca cifra era, de fapt, de aproximativ 125 de milioane de dolari - mai putin de o treime din valoarea declarata.

Constienti de greseala pe care au facut-o, cei de la Forbes au eliminat-o de pe lista si au povestit ca, incepand cu 2016, familia Kardashian-Jenner i-a invitat la conacul lui Kylie si a organizat intalniri cu contabilii, in incercarea constanta de a convinge revista sa-i introduca pe lista celor mai bogati oameni din lume.

In articolul Forbes care a redus valoarea neta a lui Kylie de la peste 1 miliard de dolari la putin sub 900 de milioane de dolari, revista sustine ca familia a prezentat redactorilor "declaratii fiscale false".

"Cu toate ca nu putem demonstra ca acele documente au fost falsificate, este clar ca echipa lui Kylie a mintit".

Cum a ajuns Kylie Jenner "cea mai tanara miliardara pe forte proprii"

Kylie Jenner, fiica lui Kris si Caytlin si sora vitrega a surorilor Kardashian, a starnit o multime de controverse anul trecut, cand a fost desemnata miliardara pe forte proprii. In 2020, a primit acelasi titlu, pentru al doilea an consecutiv.

Kylie detine brand-ului de cosmetice "Kylie Cosmetics", insa multi i-au contestat meritele, scotand in evidenta faptul ca tanara se trage dintr-o familie instarita si foarte celebra.

Reprezentantii Forbes nu au ezitat la vremea respectiva, bazandu-se pe documentele prezentate de contabilii familiei: "In ciuda ajutorului primit de la familia celebra, Kylie nu a mostenit averea, ci si-a construit-o prin propriul business. Este miliardara fiindca la aceasta cifra este estimata suma din conturile ei".

Ulterior, ei i-au retras titlul si au realizat un articol care sa le justifice decizia.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri