Kylie Jenner / Foto: Instagram
Divertisment

Kylie Jenner / Foto: Instagram

Motivul pentru care Kylie Jenner și-a sters conturile de pe rețelele sociale înainte de nașterea celui de-al doilea copil

Kylie Jenner a dezvăluit în cel mai recent episod din emisiunea „The Kardashians” că înainte să-l nască pe cel de-al doilea copil al său, aceasta și-a sters toate rețelele de socializare de pe telefon. 

Antreprenoarea de succes din SUA a mărturisit că avea nevoie de un moment de relaxare pentru a se pregăti de venirea pe lume a băiețelului ei și al lui Travis Scott. Sora mai mică a lui Kim Kardashian, care a adus pe lume un nou membru al familiei în februarie 2022, a susținut că cea de-a doua sarcină a fost mult mai solicitantă pentru ea, astfel că a vrut să se detașeze de lucrurile toxice care o înconjurau și să se concentreze mai mult pe sănătatea sa și a bebelușului. 

În mijlocul dramei de familie, surprinse în noul reality show „The Kardashians”, Kylie Jenner a filmat câteva cadre în perioada când era însărcinată cu băiețelul ei. Miliardara în vârstă de 24 de ani a vorbit într-unul dintre episoade cu surorile sale Khloe Kardashian și Kendall Jenner despre faptul că a decis să-și steargă toate rețelele de socializare de pe telefon pentru a se relaxa. 

Citește și: Kylie Jenner, pentru prima dată în costum de baie după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra miliardară a slăbit 18 kilograme

În episodul nouă din primul sezon, Kendall și Khloe se află în mașină, îndreptându-se către un magazin pentru a-i lua un cadou surioarei lor care este pe cale să nască. În drum spre complexul comercial, cele două au sunat-o pe Kylie să afle cum se mai simte și au aflat că antreprenoarea a luat o decizie radicală cu puțin timp înainte să nască. 

„Acum că am terminat de aranjat camera copilului, simt că mă pot relaxa cu adevărat. Tocmai mi-am șters toate rețelele sociale de pe telefon”, a spus Kylie Jenner, în timp ce Kendall spune: „Oh, bine pentru tine”, iar Khloe adaugă: „Este atât de sănătos. Ar trebui să te relaxezi”

Kylie Jenner s-a confruntat cu depresie după a doua sarcină

Kylie Jenner le-a dezvăluit fanilor detalii despre depresia postnatală de care a suferit după nașterea celui de-al doilea copil. Vedeta le-a încurajat pe mamele care trec sau au trecut prin această situație. 

Vedeta din „Keeping Up with the Kardashians” a vorbit despre problemele ei, atât psihice, cât și fizice, dobândite după nașterea celui de-al doilea copil, băiețelul Wolf, mărturisind că nu i-a fost deloc ușor.

Citește și: Kylie Jenner a dezvăluit ce antrenamente face pentru a se recupera după sarcină: „Mă simt atât de bine”

„Vreau să le spun viitoarelor mame că această experiență poate să fie una grea. Perioada postnatală nu este deloc ușoară, iar pentru mine, cel puțin, a fost foarte greu să trec prin asta. Mai greu decât la prima sarcină. Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic și spiritual. Nu credeam că voi ajunge astăzi la antrenament, dar sunt aici și sunt bine. Este în regulă dacă nu ești bine și odată ce mi-am dat seama că am născut un băiețel sănătos și frumos m-am liniștit. Trebuie să încetăm să punem presiune pe noi înșine pentru a „reveni”. Totul se face în timp”, a declarat Kylie Jenner pe contul său de Instagram după o sesiune de antrenament. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri