Kylie Jenner/ Profimedia
Divertisment

Kylie Jenner/ Profimedia

Kylie Jenner arată foarte bine după sarcină. Vedeta și-a evidențiat silueta de invidiat într-un body îndrăzneț

Kylie Jenner s-a recuperat foarte repede după sarcină. Vedeta din Statele Unite ale Americii s-a fotografiat într-un body îndrăzneț, care i-a pus în evidență formele voluptoase și silueta de invidiat, în timp ce își promova cele mai noi produse.  

Antreprenoarea în vârstă de 24 de ani a strălucit la cea mai recentă ședință foto, unde a îmbrăcat un body croșetat, cu o singură mânecă, de un mov electrizant. Kylie Jenner și-a expus silueta la doar trei luni de când a adus pe lume cel de-al doilea copil. Se pare că antrenamentele vedetei au dat roade, căci sora mai mică a lui Kim Kardashian s-a recuperat foarte repede, revenind la silueta sa de dinainte de sarcină într-un timp foarte scurt. Ținuta i-a pus în evidență abdomenul plat, dar și picioarele lungi și bronzate, care au arătat perfect cu pantofii cu toc transparenți. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kylie Jenner și-a arătat decolteul generos într-o rochie decupată. Cum a răspuns vedeta acuzațiilor că ar fi apelat la bisturiu

Se pare că și afacerea vedetei merge foarte bine. Kylie Jenner conduce una dintre cele mai cunoscute companii de produse cosmetice, Kylie Cosmetics, pe care a înființat-o în urmă cu opt ani. În anul 2019, Kylie Jenner a fost desemnată cea mai tânără miliardară din lume de revista Forbes. 

Ce antrenamente a făcut Kylie Jenner pentru a se recupera după sarcină

Kylie Jenner a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care apare pe o bandă de alergare, anunțându-i pe fani că s-a întors la rutina ei sănătoasă și se luptă să-și revină după sarcină atât la nivel fizic cât și psihic. Aceasta a purtat o pereche de colanți de sală negri, un top gri și o pereche de pantofi sport albi. 

„Cardio. Revin în forță și mă simt atât de bine”, a scris Kylie Jenner lângă imaginile cu ea în sala de fitness. 

Imaginile cu vedeta din „Keeping Up with the Kardashians” vin după ce aceasta a vorbit despre problemele ei, atât psihice, cât și fizice, dobândite după nașterea celui de-al doilea copil, mărturisind că nu i-a fost deloc ușor.

Citește și: Kylie Jenner, mărturisiri după depresia cu care s-a luptat după a doua sarcină: „Trebuie să încetăm să punem presiune pe noi”

„Vreau să le spun viitoarelor mame că această experiență poate să fie una grea. Perioada postnatală nu este deloc ușoară, iar pentru mine, cel puțin, a fost foarte greu să trec prin asta. Mai greu decât la prima sarcină. Nu este ușor din punct de vedere mental, fizic și spiritual. Este în regulă dacă nu ești bine și odată ce mi-am dat seama că am născut un băiețel sănătos și frumos m-am liniștit. Trebuie să încetăm să punem presiune pe noi înșine pentru a „reveni”. Totul se face în timp”, a declarat Kylie Jenner pe contul său de Instagram după o sesiune de antrenament. 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri