Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle/ Profimedia

Motivul pentru care Meghan Markle nu mai este activă pe Instagram: „Nu o va face prea curând”

Meghan Markle a dat de înțeles că va reveni pe Instagram, după ce în urmă cu câteva luni a apărut un cont cu numele „Meghan” pe rețeaua de socializare. Chiar dacă fanii erau convinși că soția prințului Harry va începe să posteze din nou actualizări în viața personală, contul a rămas gol. Acum, un expert regal a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care Meghan nu postează încă pe rețeaua de socializare. 

Înainte de căsătoria cu prințul Harry, Meghan era foarte activă pe rețelele de socializare. Ulterior, aceasta a avut un cont comun cu soțul ei, unde postau periodic fotografii de la evenimente regale la care participau. Când au decis să renunța la îndatoririle regale și să se mute în SUA, contul ducilor de Sussex a fost suspendat, iar fanii regali au sperat ca Meghan să se întoarcă la vechiul său cont. 

Citește și: De ce nu s-ar ajunge niciodată la un divorț oficial între Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi ar putea urma "calea Hollywood"

Zvonurile despre o posibilă reîntoarcere a lui Meghan au apărut atunci când pe platforma de socializare a apărut un nou cont cu numele „Meghan”, care era urmărit de cunoscuți ai ducilor de Sussex. Până în prezent, fosta actriță nu a postat nimic, singura fotografie fiind cea de profil, în care apar câteva flori roz. 

Meghan Markle, cont Instagram/ Captură foto
Meghan Markle, cont Instagram/ Captură foto

Recent, expertul regal, Emily Nash, a dezvălui într-un interviu pentru Hello! care este motivul pentru care Meghan nu a postat nimic până acum. „Nu o va face prea curând. Înțeleg că acest cont a fost creat pentru ea în cazul în care și-ar fi dorit să se întoarcă în mediul online. După cum știți, ea a avut un succes enorm pe Instagram atunci când avea contul „The Tig”. Dar nu cred că este ceva de plănuiește să facă prea curând. Are această opțiune, iar contul a strâns deja o comunitate uriașă. Are un plan, dar încă așteaptă.”, a declarat Emily. 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru dezvăluirile făcute de-a lungul anilor: „Au adus un prejudiciu de imagine familiei”

Meghan Markle a vorbit despre întoarcerea sa pe Instagram și într-un interviu pentru The Cut. „Vrei să afli un secret? Mă întorc pe Instagram”, a declarat ea. Declarațiile sale au fost făcute înainte de apariția podcastului „Archetypes”, iar de atunci, aceasta nu a postat nimic pe rețelele de socializare. 

Dacă ar reveni pe Instagram, Meghan ar putea câștiga până la un milion de dolari pentru postările sponsorizate și pentru campaniile de publicitate. Cât despre posibilul conținut pe care aceasta l-ar pusta pe rețeaua de socializare, expertul în PR Mayah Mayah Riaz a spus: „Ne putem aștepta ca pe contul ei de Instagram să vedem mai multe imagini cu proiectele sale. Nu cred că vom vedea prea multe fotografii cu Archie și Lilibet. Ar putea să existe imagini, dar cu siguranță copiii vor avea fețele ascunse”. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri