Prince Harry And Meghan Markle Visit Edinburgh
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle. Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru dezvăluirile făcute de-a lungul anilor: „Au adus un prejudiciu de imagine familiei”

Decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a vorbi despre neînțelegerile apărute între ei și alți membri ai familiei regale a afectat imaginea Casei Regale, potrivit unui scriitor.

Istoricul și scriitorul Ed Owens a susținut, potrivit nypost.com, că prințul Harry și Meghan Markle, prin dezvăluirile senzaționale despre familia regală, nu doar că au reușit să-și distrugă relațiile cu apropiații lor, ci au reușit să aducă un prejudiciu de imagine și brandului, Casei Regale.

Citește și: Ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Viața lui Trevor s-a schimbat radical: “Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul”

„Povestea este ușor tragică, pentru că ei au reușit să deterioreze acea idee a monarhiei. Ideea aceea că formează un grup unit, care se bucură de o viață de familie împlinită”, a spus Owens în cadrul podcastului „Pod Save The King”.

printii william si harry, alaturi de kate middleton si meghan markle
Prinții William și Harry alături de soțiile lor, Kate Middleton, noua prințesă de Wales, și Meghan Markle, ducesa de Sussex. / Foto: Profimedia

„Inițial, toată lumea se aștepta ca regele Charles să se bazeze în timpul domniei pe cei doi locotenenți ai săi - William și Harry. Dar această idee a fost distrusă în 2020, când prințul Harry a ales să renunțe la atribuțiile regale”, a mai explicat istoricul.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Owens, care a scris cartea „After Elizabeth: Can the Monarchy Save Itself?”, a continuat: „Și, evident, decizia ducilor de Sussex de a-și spăla rufele în public, ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani, a distrus mult acea idee de familie fericită”.

Meghan Markle, criticată de prietena din copilărie a reginei Elisabeta

Meghan Markle a fost criticată de Lady Glenconner, una dintre cele mai bune prietene ale reginei Elisabeta a II-a, care a susținut că ducesa de Sussex nu a fost conștientă de ceea ce înseamnă viața în familia regală înainte de a se căsători cu Harry.

În vârstă de 91 de ani, Lady Glenconner, care a fost una dintre domnișoarele de onoare ale reginei Elisabeta la nunta ei din 1953, a declarat că Meghan Markle a crezut că viața în familia regală este una glamour, că va fi tratată ca un star de cinema.

Lady Glenconner, domnișoară de onoare la nunta reginei Elisabeta

Citește și: Ce s-ar întâmpla în relația lui Meghan Markle și a prințului Harry: „Trăiesc vieți separate”. Cei doi par a avea dorințe diferite

„Cred că Meghan Markle habar nu a avut  ce înseamnă viața în familia regală. Cred că pur și simplu a crezut că e cam la fel cu a fi actriță”, a spus ea în cadrul unui podcast, potrivit Page Six. 

Lady Glenconner

Glenconner a explicat, însă, că poate fi extrem de plictisitor să fii membru al familiei regale, mai ales când multe dintre zilele lor constă în numeroase întâlniri pe cu oameni pe care nu-i mai revedea.

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

„Cred că este foarte trist și îmi pare rău pentru Harry”, a mai spus ea, referindu-se la decizia ducilor de Sussex de a renunța la atribuțiile regale și de a se muta în Statele Unite ale Americii.

Etichete: meghan markle , relatie , harry

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri