Rebel Wilson / Profimedia
Divertisment

Rebel Wilson / Profimedia

Motivul pentru care Rebel Wilson a slăbit 35 de kilograme: „Mi-ar plăcea să am o familie”

Rebel Wilson a dezvăluit motivul pentru care și-a dorit să slăbească. Actrița a luat decizia de a scăpa de cele 35 de kilograme după ce un medic i-a spus că ar avea șanse mai mari de a rămâne însărcinată dacă ar fi „mai sănătoasă”. 

Vedeta în vârstă de 42 de ani a spus că pierderea ei uluitoare în greutate a fost inspirată de dorința ei de a deveni mamă. Rebel Wilson a declarat în nenumărate rânduri că s-a gândit la crioconservarea ovocitelor pentru a spori șansele de a avea o sarcină în viitor, însă atunci când a vorbit cu un medic specialist în fertilitate, acesta i-a spus că ar fi mai bine să slăbească înainte de a începe să se gândească la o familie. 

„Nu m-am gândit la propriile mele nevoie. M-am gândit la nevoile unui viitor copil care m-au inspirat cu adevărat să devin mai sănătoasă”, a spus aceasta. 

Citește și: Rebel Wilson, imagini fără filtre. Cum arată de fapt actrița după ce a slăbit 35 de kilograme

Cu toate că actrița are o relație, până acum nu i-a dezvăluit numele iubitului său. Ba mai mult,  aceasta se gândește să devină mamă singură. „Mi-ar plăcea să am o familie. Momentan o fac singură, din cauza ceasului biologic”, a declarat aceasta pentru revista People. 

„Am început să mă gândesc la fertilitate abia când am împlinit vârsta de 39 de ani și am simțit că am întârziat. Dar apoi mi-am adus aminte că există femei care au putut avea copii și după vârsta de 40 de ani. Avem parte acum de o tehnologie incredibilă. Sunt atât de multe opțiuni, precum mama surogat sau donatorii”, a declarat actrița. 

Ce mănâncă Rebel Wilson în fiecare zi pentru se menține în formă

Dieta adoptată de Rebel presupune eliminarea anumitor alimente, reducerea cantității de zahăr și încurajează anumite bune practici, precum mestecatul temeinic al mâncării. De asemenea, micul dejun trebuie să fie cea mai copioasă masă a zilei, iar celelalte din ce în ce mai mici.

La micul dejun, Rebel preferă un bol de budincă de quinoa cu afine sau o omletă din ouă bio. La prânz, nu-i lipsesc din farfurie legumele, peștele sau pieptul de pui fără piele, iar la cină, actrița mănâncă aproape la fel ca la prânz, numai că în cantitate mai mică. Pe parcursul zilei bea multe lichide, în special apă plată și ceai verde, scrie Daily Mail.

Citește și: Rebel Wilson, adevărul despre cum a slăbit 35 de kilograme: „Aceasta nu a fost niciodată dieta mea”

Actrița din „Hustle” a mărturisit că era o persoană care mânca pe fond de stres și că ar fi „întins mâna după zahăr” ori de câte ori se simțea „obosită și stresată”. Dar obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” rapid.

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale, pe lângă faptul că mănâncă sănătos și face mișcare. Doarme opt ore pe noapte și a găsit modalități ca răsfățurile să nu implice neapărat mâncare.

Etichete: copil , relatie , mama , rebel wilson , slabit

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri