Rebel Wilson
Divertisment

Rebel Wilson a dat jos 35 de kilograme într-un an și jumătate. / Foto: Profimedia

Ce mănâncă Rebel Wilson în fiecare zi. Actrița a topit 35 de kilograme într-un an și jumătate și s-a transformat total

În ultimii doi ani, Rebel Wilson a intrat într-o etapă de transformare fizică și emoțională ce a adus-o în cea mai bună formă a sa. Actrița de 41 de ani recunoaște că se simte minunat după ce a slăbit 35 de kilograme în 18 luni. Pe lângă faptul că s-a îndrăgostit de sport, vedeta australiană ar fi început și un plan alimentar de la care nu se abate nici acum.

Dieta adoptată de Rebel presupune eliminarea anumitor alimente, reducerea cantității de zahăr și încurajează anumite bune practici, precum mestecatul temeinic al mâncării. De asemenea, micul dejun trebuie să fie cea mai copioasă masă a zilei, iar celelalte din ce în ce mai mici.

rebel wilson
Rebel Wilson. Getty Images/ Profimedia

Citește și: Secretul lui Rebel Wilson în lupta cu greutatea. Actrița a dezvăluit trucul simplu la care a apelat pentru a topi 35 de kilograme

Ce mănâncă Rebel Wilson pentru a-și menține noua siluetă

  • La micul dejun, Rebel preferă un bol de budincă de quinoa cu afine sau o omletă din ouă bio.
  • La prânz, nu-i lipsesc din farfurie legumele, peștele sau pieptul de pui fără piele.
  • Și la cină, actrița mănâncă aproape la fel ca la prânz, numai că în cantitate mai mică.
  • Pe parcursul zilei bea multe lichide, în special apă plată și ceai verde, scrie Daily Mail.

Cum și-a schimbat Rebel Wilson stilul de viață

Rebel Wilson

Actrița din „Hustle” a mărturisit că era o persoană care mânca pe fond de stres și că ar fi „întins mâna după zahăr” ori de câte ori se simțea „obosită și stresată”. Dar obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” rapid.

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale, pe lângă faptul că mănâncă sănătos și face mișcare. Doarme opt ore pe noapte și a găsit modalități ca răsfățurile să nu implice neapărat mâncare.

Citește și: Rebel Wilson, mai slabă ca niciodată. Actrița, spectaculoasă în pantaloni cu paiete, super mulați, ce-i pun în evidență noile forme

Rebel Wilson

„Cred că ceea ce pandemia ne-a învățat pe toți este că sănătatea este atât de importantă. Sănătatea este lumea ta. Nu contează câți bani ai, dacă ai probleme de sănătate, nu te poți bucura de nimic, în timp ce, dacă ești sănătos, poți trăi viața la maximum”, sunt cuvintele după care se ghidează una dintre cele mai haioase staruri de la Hollywood.

Rebel Wilson a dezvăluit că plimbările lungi au fost ”arma ei secretă” în ceea ce privește slăbitul, după ce un medic a sfătuit-o să facă asta, el insistând că aceasta este ”cea mai bună modalitate” pentru a topi kilogramele în plus.

Citește și: Rebel Wilson, mărturisiri după ce a făcut publică o imagine de acum șapte ani: ”Foloseam mâncarea pentru a-mi amorți emoțiile!”

”Medicul mi-a spus 'Rebel, cea mai bună metodă pentru a scăpa de kilogramele nedorite e să mergi. Nu trebuie să mergi alert, chiar și o plimbare de o oră pe zi te poate ajuta'”, a povestit actrița.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri