18th Annual Webby Awards - Arrivals
Divertisment

Shannen Doherty. Foto: Brad Barket/Getty Images

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. Ea și soțul ei au vorbit chiar și despre adopție: ”Nu aș vrea să rămână orfan!”

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul din ”Beverly Hills 90210”, a împlinit la mijlocul lunii aprilie 50 de ani și, în ciuda faptului că a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, ea își păstrează zâmbetul pe buze.

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolurile din ”Beverly Hills 90210” și ”Charmed”, este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011, acesta fiind omul care i-a fost alături în toată lupta cu cancerul. Totuși, cei doi nu au avut copii, iar mulți s-au întrebat de ce îndrăgita actriță nu a avut copii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Shannen Doherty a împlinit 50 de ani. Brenda din serialul “Beverly Hills” se luptă de șase ani cu cancerul

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2015. Doi ani mai târziu, ea era în remisie. În acea perioadă, ea a avea 46 de ani și a fost pusă în situația de a alege dacă vrea sau nu să aibă copii. Tratamentul împotriva cancerului, radioterapia, chimioterapia, dar și intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, au reprezentat un șoc pentru corpul ei, dar și vârsta a fost un factor important în acest caz.

13th Annual Hollywood Awards Gala Ceremony - Arrivals
BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 26: Actress Shannen Doherty (R) and Kurt Iswarienko arrive at the 13th annual Hollywood Awards Gala Ceremony held at The Beverly Hilton Hotel on October 26, 2009 in Beverly Hills, California. (Photo by John Shearer/Getty Images for The Hollywood Film Festival)

În plus, viața i-a mai oferit o lovitură dură la începutul anului 2020, când Shannen Doherty a descoperit că boala a revenit într-o formă și mai agresivă, iar actrița a fost nevoită să se concentreze din nou pe încercarea de face față bolii care o macină pe zi ce trece.

Citește și: Ce a făcut Shannen Doherty după ce a fost surprinsă pe străzile din Malibu. Actrița a recunoscut: ”Sunt obsedată!”

În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că și-a dorit întotdeuana un copil. Ba mai mult, ea și soțul ei au discutat chiar și despre adopție. Din păcate, însă, lupta cu cancerul le-a schimbat planurile. Mai mult de atât, ea nu și-a dorit să aibă un copil care să rămână orfan peste 5-10 ani.

"Cu siguranță nu aș vrea ca copilul meu de 10 ani să-și îngroape mama. Mi-am dorit întotdeauna un copil. Dar poate trebuie să fiu mamă în alt fel ", spunea ea în cadrul unui interviu. 

Shannen Doherty, căsătorită de trei ori

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswaienko, pe care l-a cunoscut pe când acesta era însurat cuTaryn Band. Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri