femeie par ondulat
Divertisment

femeie cu par ondulat cu suvite in bataia vantului

Mult fixativ si cinci ore pe scaunul stilistului. Adevarul despre reclamele la sampon si modelele care apar in ele

Stilista australiana Sarah Laidlaw a dezvaluit cum obtine efectul de "par in bataia vantului", folosit adesea in reclamele la sampon sau alte produse de ingrijire a parului.

Pe contul ei de Instagram, Sydney a publicat un scurt videoclip pentru cei 24.000 de fani, pentru ca ulterior sa acorde un interviu celor de la FEMAIL: "Mi-am dorit ca modelul sa se poata concentra pe mimica ei pentru fotografii, in loc sa fie distrasa de par", a spus ea.

"Imi place sa creez structura si sa ondulez parul intai. Apoi, apelez la produse de intarire! Dupa ce fixez, finisez cu blandete buclele de la suprafata".

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Sarah Laidlaw a dezvaluit ca look-ul aparte al modelului a fost realizat in aproximativ doua oare, dar ca, de obicei, o reclama la produse de ingrijire a parului poate presupune intre patru si cinci ore pe scaunul stilistului.

Laidlaw a spus ca unul din secretele ei este un fixativ extrem de rezistent, care fixeaza fiecare suvita asa cum isi doreste: "Nu va pot dezvalui mai mult. E secretul meseriei mele", a incheiat ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Shutterstock

Etichete: par , modeling , reclama , sampon

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri