Disappointed,Young,Caucasian,Lady,Sits,On,Bed,,Ignores,Offended,Man.
Divertisment

Credit foto: Shutterstock

N-a mai suportat ca iubita lui să plece într-o vacanță cu fetele și a angajat un detectiv privat. Ce a descoperit i-a schimbat viața

Copleșit de ideea că partenera lui are pe altcineva, un bărbat a angajat un detectiv privat. Acesta a regretat, însă, decizia luată imediat.

Atunci când iubita lui l-a anunțat că o să plece într-o vacanță cu fetele, un bărbat care a preferat să nu-și dezvăluie identitatea a angajat un detectiv privat. Acesta a avut, însă, un sentiment că nu este tocmai o idee inspirată.

Deși s-a simțit rușinat că a apelat la o măsură atât de extremă, suspiciunile sale au fost confirmate de acest detectiv. Într-un mesaj postat pe Reddit, bărbatul le-a cerut ajutorul utilizatorilor pentru că nu știa cum ar trebui să abordeze acest subiect.

Citește și: O tânără de 24 de ani s-a măritat cu un bărbat de 85 de ani, mai în vârstă și decât bunicul ei. Vrea să-i dăruiască și copii

„Eu și logodnica mea am fost împreună timp de cinci ani. În fiecare an, ea merge într-o vacanță cu fetele. Am fost mereu deranjat de aceste escapade. În loc să o confrunt direct, însă, am făcut ceva de care îmi este rușine. Am angajat un detectiv privat care să o urmărească în vacanță. Acum câteva zile am primit rezultatele și regret că i-am încălcat intimitatea, dar suspiciunile mele nu erau nefondate. Detectivul mi-a dovedit că mi-a fost infidelă, mi-a sfâșiat inima. Acum sunt prins într-un carusel de emoții. Pe de o parte regret că nu am avut încredere în ea să vorbesc despre asta, pe de altă parte e vorba de trădare. O iubesc, dar nu văd un viitor împreună. Ar trebui să-i spun totul sau să o părăsesc pur și simplu?”, a scris el pe Reddit.

Ulterior, acesta a revenit și a mărturisit că a încercat să abordeze această situație matur, astfel că i-a oferit o șansă să fie sinceră. Când a întrebat-o dacă are ceva să-i mărturisească ceva cu privire la vacanța în care a fost de curând.

„M-a întrebat cum de știu. I-am spus adevărul, că am angajat un detectiv privat. Nu am vrut să o acuz fals. A fost foarte furioasă. Nu am văzut-o niciodată atât de furioasă! Ne-am despărțit imediat.”, a mai spus el.

Citește și: O femeie care obișnuia să cerșească ore în șir în fața unei bănci a câștigat premiul cel mare la loterie: ”Spera să-și schimbe viața!”

Evident, povestea lui a adunat numeroase mesaje de încurajare: „Foarte bine, omule. Fii puternic!”, „Știu că doare, dar vei depăși această perioadă!”, „Și-a arătat adevărata față, bine că nu te-ai căsătorit cu ea”.

Etichete: inselat , iubita

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?