Marc Anthony sits front row to watch his wife walk the runway in Miami
Divertisment

Nadia Ferreira. Profimedia

Nadia Ferreira, fostă Miss Universe Paraguay, pe podiumul de modă la 4 luni de când a născut. Marc Anthony a admirat-o din public

Marc Anthony și-a susținut soția la cea mai recentă prezentare de modă la care aceasta a participat. Supermodelul Nadia Ferreira, în vârstă de 24 de ani, a defilat pe podium în ținute din noua colecția Balmain 2024, duminică, în Miami, Florida.

Cântărețul și compozitorul în vârstă de 55 de ani a fost văzut urmărind cu atenție apariția soției sale. Artistul premiat cu Grammy părea atât de mândru de frumoasa sa parteneră. 

Marc a afișat o vestimentație casual: bluză gri, jachetă din piele neagră, blugi și o pereche de ochelari în stil aviator. A stat în primul rând alături de bunul său prieten, prezentatorul tv Carlos Adyan.

Fosta Miss Univers Paraguay, care este cu 31 de ani mai mică decât soțul ei, a emanat farmec, într-o spectaculoasă rochie cu paiete care i-a lăsat umerii goi. Modelul și-a purtat părul strâns într-un coc elegant.

Anthony și Nadia s-au căsătorit în ianuarie anul acesta. În iunie, au devenit părinți. Este primul copil pentru Ferreira și al șaptelea al lui Marc.

Cei doi erau logodiți de mai puțin de un an când s-au căsătorit. Anthony a cerut-o de soție în mai 2022.

Salma Hayek, imagini de la nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira. Fanii, reacții dure din cauza diferenței de vârstă dintre miri

Este a patra căsătorie a lui Marc Anthony, după cele cu fosta Miss Univers Dayanara Torres (2000), cu Jennifer Lopez (2004) și cu modelul Shannon De Lima în noiembrie 2014.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri