Naomi Campbell
Divertisment

Naomi Campbell a dezvăluit la ce a renunțat de dragul carierei / Sursa foto: Getty Images

Naomi Campbell, mărturisiri sfâșietoare la 51 de ani: ”Am sacrificat găsirea sufletului pereche pentru o carieră de succes!”

Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei sale.

Naomi Campbell, care a devenit mamă la 51 de ani, a mărturisit că știe exact la ce a renunțat ca să fie un model internațional.

”Aș spune că am sacrificat găsirea sufletului pereche pentru o carieră de succes.”, a spus modelul în vârstă de 51 de ani, în cadrul unui interviu publicat în ”The Cut”.

Naomi Campbell, care n-a fost niciodată căsătorită, a adăugat: ”Sunt puternică, dar sunt și sensibilă. Știu că într-o relație trebuie să faci și compromisuri.

Naomi Campbell nu mai îmbătrânește! La 51 de ani, supermodelul arată formidabil în costum de baie

Deși în prezent este singură, ea a avut relații cu numeroase celebrități. În 1993, Naomi Campbell s-a logodit cu basistul de la U2, Adam Clayton. De asemenea, ea a fost logodită și cu Flavio Briatore, un om de afaceri controversat, însă s-au despărțit în 2002, după patru ani de relație.

De asemenea, de-a liungul timpului, Naomi Campbell a fost cuplată cu Leonardo DiCaprio, Usher și Robert DeNiro, dar și cu Liam Payne ori rapperul Skepta.

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

În toți acești ani, Naomi și-a dorit să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit în acest an, când în luna mai a dezvăluit că are o fetiță.

”Un suflet mic m-a ales să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu sunt cuvinte să descriu această legătură pe care o voi împărtăși cu tine, toată viața, îngerul meu. Nu există dragoste mai mare”, a scris supermodelul. 

În 2017, Naomi a recunoscut că „s-a gândit mereu să aibă copii”, dar nu a dorit să se grăbească să-și întemeieze o familie, pentru că se poate baza pe știință.

Citește și: Naomi Campbell, mamă la 50 de ani: „Nu există dragoste mai mare”. Imaginea postată de supermodel

Campbell nu a oferit și alte detalii în postare, dar i-a dat tagg mamei sale, Valerie Morris-Campbell. 

Deși fanii vedetei au fost surprinși de veste, alte celebrități au felicitat-o rapid pe Naomi.

Rita Ora: „Nimeni nu merită asta mai mult”, Zoe Saldana: „Felicitări, doamnă! Ce binecuvântare!!”.

Designerul Marc Jacobs a comentat: „Dumnezeule!!!! Astăzi este ziua? Incredibil! Cât de norocoasă este ea, cât de norocoasă ești tu!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?