Natalie Portman/ Profimedia
Divertisment

Natalie Portman/ Profimedia

Natalie Portman, simbolul eleganței într-o rochie albă fără bretele. Actrița atrage privirile și la vârsta de 42 de ani

Natalie Portman a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris, unde a luat parte la show-ul Dior. Celebra actriță în vârstă de 42 de ani reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar ținutele pe care aceasta le poartă nu fac decât să-i evidențieze silueta perfectă. 

Vedeta de la Hollywood a arătat uimitor într-o rochie fără bretele, albă, cu un imprimeu florar abstract. Piesa vestimentară i-a scos în evidență talie de viespe, fiind prinsă cu o curea subțire. Întregul look a fost completat de un machiaj strălucitor, care i-a accentuat trăsăturile, iar părul castaniu a fost aranjat într-un mod elegant. Natalie nu a uitat nici de accesorii și a optat pentru o pereche de sandale simple cu toc, o poșetă clasică albă și un inel supradimensionat cu o piatră roșie. 

Natalie Portman/ Profimedia
Natalie Portman/ Profimedia

Citește și: Natalie Portman, siluetă senzațională într-o rochie mini, decupată în zona bustului. E ca trasă prin inel, simplă și superbă

Actrița nu părea distrasă de scandalul creat în presa internațională despre mariajul său. La începutul lunii iunie, revista franceză Voici a publicat o știre în care susținea că soțul lui Natalie, Benjamin Millepied, în vârstă de 45 de ani, ar fi înșelat-o pe vedeta din „Leon” cu o femeie în vârstă de 25 de ani. 

Cu doar câteva zile înainte ca aventura acestuia să fie dezvăluită, cei doi soți au apărut în public afișând momente de tandrețe. O sursă a declarat pentru People că Benjamin Millepied „face tot ce poate pentru a o convinge pe Natalie să-l ierte”: „A fost o poveste de scurtă durată și s-a terminat”.

Natalie Portman/ Profimedia
Natalie Portman/ Profimedia

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 42 de ani, și soțul ei au fost fotografiați îmbrățișându-se în timpul unei cine pe 29 mai la Paris, unde au luat masa cu regizorul Todd Haynes și alți invitați. O altă sursă apropiată cuplului a afirmat că Millepied (45 de ani) „știe că a făcut o greșeală enormă și că face tot ce poate pentru a-și păstra familia unită”.

Citește și: Cum arată Natalie Portman într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu. Actrița are 40 de ani și e într-o formă de invidiat

„Natalie este incredibil de discretă când vine vorba despre viața ei personală și nu are intenția de a vorbi public despre acest subiect. Prioritatea ei cea mai mare este să își protejeze copiii și intimitatea lor”, a adăugat sursa respectivă.

Portman și Millepied au împreună un băiat, Aleph (12 ani), și o fată, Amalia, în vârstă de 6 ani. Actrița din „Thor” a aniversat 10 ani de la nuntă în august 2022 și scria la vremea respectivă pe Instagram: „Zece ani astăzi @benjaminmillepied și devine din ce în ce mai bine …”.

Natalie Portman l-a cunoscut pe Millepied în timp ce filma pentru „Black Swan” în 2009, el fiind coregraful care a antrenat-o pentru secvențele de balet.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri