Natalie Portman la premiera serialului „Pachinko” în Los Angeles/ Profimedia
Divertisment

Natalie Portman la premiera serialului „Pachinko” în Los Angeles/ Profimedia

Natalie Portman, seducătoare într-o rochie scurtă la 40 de ani. Actrița a arătat spectaculos pe covorul roșu

Natalie Portman a atras toate privirile la premiera serialului „Pachinko”, care a avut loc în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Actrița a purtat o rochie scurtă și a arătat uluitor pe covorul roșu. 

În vârstă de 40 de ani, Natalie continuă să-și păstreze silueta de invidiat și nu se sfiește să o arate purtând ținute seducătoare. Recent, la premiera serialului „Pachinko” din Los Angeles, aceasta a îmbrăcat o rochie roșie, scurtă și fără bretele, cu un decolteu proeminent, pe care a asortat-o cu un blazer în aceeași nuanță. Actrița și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc roșii și o poșetă neagră. 

Natalie Portman nu și-a încărcat ținuta cu prea multe accesorii, optând pentru o pereche de cercei rotunzi, care au fost puși în evidență de o coafură stilată, și de un inel voluminos. 

Natalie Portman la premiera serialului „Pachinko” în Los Angeles/ Profimedia
Natalie Portman la premiera serialului „Pachinko” în Los Angeles/ Profimedia

Citește și: Poza rara cu Natalie Portman si cei doi copii, Amalia si Aleph. Imaginea a strans peste 360.000 de aprecieri

„Pachinko” este un serial care se concentrează în jurul a patru generații ale unei familii de imigranți coreeni, în timp ce aceștia călătoresc din Coreea către Japonia și mai apoi în America. Producția urmează să fie lansată pe 25 martie anul acesta, având-o ca personaj principal pe câștigătoarea premiului Oscar, Youn Yuh-jung.

Cum reușește să se mențină în formă Natalie Portman

Natalie Portman și-a uimit mereu fanii cu eleganța sa și deseori a fost complimentată pentru frumusețea ei. Natalie a avut o siluetă firavă încă de mică, iar asta s-a datorat și alegerilor sale alimentare, sănătoase de altfel, ea renunțând la dulciuri și carne.

În 2009, după ce a citit cartea lui Jonathan Safran Foer „Eating Animals”, Natalie a devenit adepta curentului vegan ce presupune nu doar renunțarea la mâncarea de origine animală, ci și interzicerea oricărui produs care are legătură cu animalele. La un show televizat, Natalie a mărturisit că în garderoba ei nu există haine din piele, fulgi sau blană, iar toți pantofii ei sunt din material textil sau piele ecologică.

Citește și: Tinute Premiile Oscar 2020. Care au fost cel mai bine imbracate staruri

Acest stil de viață a ajutat-o pe actriță și mai târziu, atunci când a primit rolul în drama psihologică „Black Swan”. Ea a trebuit să țină o „dietă draconică” pentru a slăbi foarte mult. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri