Nicole Kidman attends the AACTA Awards in Sydney, Australia
Divertisment

Nicole Kidman, alături de nepoata ei, Lucia Hawley. Profimedia

Nepoata lui Nicole Kidman, Lucia Hawley, respinge acuzațiile de nepotism, după ce a obținut unul dintre cele mai râvnite joburi

Nepoata actriței Nicole Kidman, Lucia Hawley, a declarat că „nu și-ar nega niciodată privilegiile pe care le-a avut” și că este hotărâtă să dovedească ce poate, după ce a fost acuzată de nepotism în urma obținerii jobului de reporter pe covorul roșu pentru grupul „E!”. 

Lucia este fiica surorii lui Nicole, Antonia Kidman, o fostă prezentatoare tv, acum avocată. 

Tânăra în vârstă de 25 de ani a vorbit despre nepotism și a recunoscut că provine dintr-o „viață și un mediu privilegiate”. Australianca a mărturisit că tocmai această legătură cu o familie atât de cunoscută în industria divertismentului a determinat-o să demonstreze ce poate în domeniul jurnalismului.

Ea a declarat pentru Woman's Day, săptămâna aceasta: „Nu mi-aș nega niciodată privilegiul, ba mai mult, ridic mâna și spun: Da, sunt privilegiată, provin dintr-o familie cu adevărat privilegiată și sunt atât de recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-am avut datorită ei. Singurul lucru pe care pot să-l fac este să muncesc cât mai mult posibil, să demonstrez de ce sunt capabilă și să-mi fac un nume”.

Întrebată de crede despre fenomenul „nepo baby”, intens discutat după un articol apărut în presa americană, care sublinia că nepotismul la Hollywood este mai puternic ca oricând, ea a afirmat: „Dacă acesta este cel mai rău lucru care se spune despre mine, atunci așa să fie.”

Termenul „nepo baby” provine dintr-un material publicat de revista New Yorker, în care s-a vorbit despre vedetele care au ajuns departe în industria de la Hollywood datorită părinților și rudelor celebre. Printre cei menționați s-au numărat Jaden Smith, fiul actorilor Will și Jada Pinkett Smith; Zoë Kravitz, fiica starului rock Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet; și Maya Hawke, ai cărei părinți sunt actorii Uma Thurman și Ethan Hawke.

Luna trecută, Lucia a semnat cu celebra agenție Chic Talent, după ce a obținut atât de râvnitul job de reporter pe covorul roșu pentru E!.

Bunicul ei a fost Antony Kidman, regretatul psiholog și universitar australian, care a murit în urma unui atac de cord în 2014, la vârsta de 75 de ani.

Tânăra jurnalistă a respins toate acuzațiile de pe rețelele sociale și a insistat că a muncit din greu pentru a obține „slujba de vis”, potrivit The Sunday Telegraph.

Citește și:

Rachel Weisz, de o eleganță care-i vine natural. Soția lui Daniel Craig, șic și fără coafură complicată, bijuterii și machiaj încărcat

Jennifer Garner nu le permite copiilor ei să stea pe rețelele sociale, nici măcar fiicei de 17 ani: "E recunoscătoare pentru asta"

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?