Jennifer Garner si Violet Affleck
Divertisment

Jennifer Garner și Violet Affleck, fiica ei cea mare / Foto: Profimedia

Jennifer Garner nu le permite copiilor ei să stea pe rețelele sociale, nici măcar fiicei de 17 ani: "E recunoscătoare pentru asta"

Jennifer Garner a mărturisit că cei trei copii ai ei și ai lui Ben Affleck, Violet, Seraphina și Samuel, nu au voie să navigheze pe rețelele sociale. Deși aflați la vârsta adolescenței, aceștia nu protestează în legătură cu decizia mamei lor.

Invitată într-o emisiune tv, actrița de 50 de ani și-a motivat decizia: "Le-am spus așa copiilor mei: arătați-mi articolele care demonstrează că social media este ceva bun pentru adolescenți, iar apoi vom discuta despre asta. Să-mi găsiți și dovezile științifice care să le egaleze pe cele pe care le am eu și care spun că rețelele sociale nu sunt bune pentru adolescenți'".

Citește și: J.Lo, implicată în creșterea copiilor pe care Ben Affleck îi are cu Jennifer Garner: „Trebuie să fie tratați cu multă grijă”

Jennifer Garner și fiul ei, samuel
Jennifer Garner și Samuel Affleck, singurul ei băiat / Foto: Profimedia

Nici măcar Violet, care are 17 ani, nu contestă decizia mamei ei, ba chiar dimpotrivă, susține "mișcarea". "Fiica mea cea mare e recunoscătoare" că nu stă pe social media, a adăugat Garner, care spune că doar timpul va decide dacă își va schimba părerea în anii următori.

Jennifer Garner si Seraphina Affleck
Jennifer Garner și Seraphina Affleck, fiica ei mijlocie / Foto: Profimedia

Citește și: Ce relație frumoasă are Ben Affleck cu gemenii lui Jennifer Lopez! Imagini superbe de familie, care vorbesc de la sine

În 2019, Jennifer declara pe marginea acestui subiect: "Sunt îngrijorată și pentru copiii care nu au părinți cunoscuți pentru că trebuie să se descurce cu această presiune".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri