nicole poturalski brad pitt
Divertisment

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, continuă să fie în centrul atenției pe internet

Nicole Poturalski, apariție surprinzătoare după despărțirea de Brad Pitt. Cum arată acum supermodelul de 27 de ani

A trecut aproape o săptămână de zile de când s-a spus că Brad Pitt s-a despărțit de supermodelul Nicole Poturalski, iar acum tânăra, care a fost surprinsă în compania actorului în vara anului 2020, a surprins cu o apariție neașteptată. 

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt în vârstă de doar 27 de ani, și-a surprins fanii total, întrucât s-a filmat cu o schimbare de look. Nu, nu  și-a vopsit părul într-o nuanță intensă de blond, ci a optat pentru o perucă blondă. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Adevărul despre relația dintre noua iubită a lui Brad Pitt și Angelina Jolie. Nicole Poturalski a rupt tăcerea

Îmbrăcată în pantaloni mulați și într-un crop top, Nicole Poturalski s-a fotografiat în oglindă. Evident, fanii au fost impresionați de peruca ei blondă, cu păr lung.

Nicole Poturalski și Brad Pitt s-au despărțit săptămâna trecută

La trei luni după ce Brad Pitt şi Nicole Poturalski au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în public, o sursă apropiată actorului american a dezvăluit că povestea efemeră de dragoste dintre cei doi s-a încheiat, relata, săptămâna trecută, ediţia online a cotidianului spaniol La Vanguardia.

După doar trei luni de la apariţia unor fotografii care dezvăluiau o relaţie a starului hollywoodian după despărţirea lui de Angelina Jolie, se pare că Brad Pitt a intrat din nou pe lista celor mai râvniţi burlaci de la Hollywood, afirmă jurnaliştii spanioli. Potrivit rubricii mondene Page Six din cotidianul american New York Post, actorul şi fotomodelul Nicole Poturalski s-au despărţit după o scurtă poveste de dragoste.

O sursă din anturajul actorului a dezvăluit că cele două vedete, extrem de discrete, şi-au încheiat relaţia şi au decis să nu se mai întâlnească. "Nu a fost atât de serios precum s-a spus", a precizat aceeaşi sursă într-o serie de declaraţii care au fost preluate pe larg de presa americană. Sursa menţionată a precizat totodată că actorul şi fotomodelul s-au distanţat "de ceva timp".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, atac subtil la adresa Angelinei Jolie: ”Oamenii fericiți nu urăsc!”

Nicole Poturalski are, de asemenea, un mariaj deschis cu omul de afaceri Roland Mary, care este mult mai în vârstă decât ea. Jurnaliştii din presa mondenă au aflat totodată că Nicole Poturalski are un copil dintr-o relaţie anterioară, Emil, în vârstă de şapte ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri