September Celebrity Social Network Photos!
Divertisment

Various, UNITED KINGDOM - September Celebrity Social Network Photos! *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 556858351, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nicole Scherzinger, prima reacție după ce fostul ei iubit a fost surprins în compania unei femei care-i seamănă

Nicole Scherzinger a reacționat după ce fostul ei iubit, starul Formula 1 Lewis Hamilton, în vârstă de 35 de ani, a fost surprins cu noua sa iubită, care este copia fidelă a artistei.

Astfel, la doar câteva zile de când starul Formula 1 a fost surprins în compania noii sale cuceriri, Nicole Scherzinger a făcut publice mai multe fotografii în care a pozat sexy.

Noua iubită a lui Lewis Hamilton, copia lui Nicole Scherzinger. Cât de frumoasă e noua parteneră a pilotului de Formula 1

În vârstă de 42 de ani, cântăreața se mândrește în continuare cu o siluetă de invidiat, pe care nu se sfiește s-o etaleze. Astfel, îmbrăcată într-o lenjerie intimă, Nicole Scherzinger s-a ”jucat” cu aparatul de fotografiat și le-a arătat fanilor cât de frumoasă este.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În dreptul imaginilor sexy, artista a pus doar o inimioară albă, iar iubitul ei, Thom Evans, nu a ratat ocazia de a-i comenta în dreptul postării cu un emoji.

Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton au fost împreună timp de șapte ani, însă s-au despărțit în 2015. De-a lungul timpului, acesta a avut relații pasagere cu mai multe femei celebre, între care Rihanna, Rita Ora și Sofia Richie.

Vedetele de la Hollywood au sarbatorit Ziua Mamei. Cele mai emotionante mesaje si poze publicate

De cealaltă parte, Nicole și-a găsit liniștea în brațele lui Thom Evans, fostul jucător de rugby, iar acum încearcă să aibă un copil împreună. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai puțin de un an de zile, la X Factor.

Sursa foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri