colaj nicole
Divertisment

Cum a apărut fosta soție a lui Eddie Murphy la benzinărie. La 53 de ani, Nicole Murphy pare să fi găsit elixirul tinereții

Eddie Murphy este un adevărat Don Juan, cunoscut pentru numeroasele relații pe care le-a avut cu femei superbe, din care au rezultat 10 copii. Una dintre ele, și cea care i-a oferit cei mai mult copii, mai exact cinci, este Nicole Murphy.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani, iar Nicole este exact tiparul de femeie preferat de actor, frumoasă, cu trup de model şi forme apetisante, care ar lua mințile oricărui bărbat. Iar cea mai recentă apariție a sa dovedește acest lucru.

Citeşte şi: Catherine Zeta-Jones, adevărul despre silueta ei. La ce alimente a renunțat de 30 de ani pentru a se menține în formă

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

La 53 de ani, fostul model arată ca la 25, lucru ce îi permite îmbrace tot felul de ținute mulate și provocatoare, care îi scot în evidență corpul tonifiat. Aflată la o benzinărie din California, Nicole Murphy a oferit un show total paparazzilor, când a ieșit din mașină îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, extrem de mulată și o pereche de pantofi cu toc înalt.

Citeşte şi: Heather Graham, apariție wow în costum de baie la 51 de ani. Celebra actriță se mândrește cu un trup de zeiță

Conștientă este urmărită, vedeta a avut grijă fie fotografiată din toate unghiurile, tocmai pentru a-și etala formele de invidiat, lucru ce nu este de condamnat, întrucât arată într-un mare fel.

Nicole Murphy

Dacă întrebați care este secretul acesteia, răspunsul este sportul. Nicole ia foarte în serios activitatea fizică și un stil de viață sănătos, lucru care se vede și pe rețele sociale, unde fostul model publică tot felul de antrenamente de la sală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri