Prințesa Mako a Japoniei se pregătește de nuntă
Divertisment

Prințesa Mako a Japoniei se pregătește de nuntă / Getty Images

Noi detalii despre nunta prințesei Mako. Iubitul ei s-a întors în Japonia după trei ani de zile pentru a se pregăti de ceremonie

Prințesa Mako a Japoniei este tot mai aproape de a-și îndeplini dorința de a se căsători cu iubitul ei, pe care l-a cunoscut într-un restaurant din Tokyo, în cadrul unui eveniment organizat de universitatea la care amândoi au studiat. Potrivit Daily Mail, în luna octombrie aceasta urmează să anunțe data nunții în luna octombrie.

Prințesa Mako a Japoniei, care este nepoata împăratului Naruhito, este logodită cu iubitul ei, Kei Komuro, iar în luna octombrie este așteptat să anunțe data nunții. Aceasta este atât de hotărâtă să se căsătorească cu iubitul din facultate, încât nu doar că a renunțat la titlul regal, ci și la suma de un milion de euro, pe care o primește oricine își pierde titlul regal.

Ba mai mult, potrivit presei internaționale, nunta este doar o chestiune de timp. Komuro s-a întors deja în Japonia după trei ani de zile, iar motivul este explicat prin faptul că se pregătește de nuntă.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Prințesa Mako a Japoniei rupe tradiția imperială. Renunță la titlu și la avere pentru a se mărita, anul acesta, cu un "om de rând"

Totodată, viitorii soți vor fi nevoiți să stea două săptămâni în carantină, iar ulterior vor susține o conferință de presă comună.

Komuro a cerut-o de soție pe prințesa Mako în timpul unei cine în decembrie 2013, însă cei doi au preferat să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioși ai oamenilor, cât timp prințesa Mako a urmat un master în UK.

printesa mako

Cei doi ar fi trebuit să-și unească destinele în noiembrie 2018, însă nunta a fost amânată până în 2020, oficialii explicând că cei doi au nevoie de mai mult timp pentru a plănui evenimentul. În realitate, însă, se pare că mama lui Komuro ar fi fost implicată într-o dispută financiară, fapt pentru care părinții prințesei Mako ar fi profitat de acest lucru și i-ar fi forțat să amâne nunta.

Nepoata împăratului Japoniei plănuiește o nuntă cât mai discretă. Ba mai mult, după ce se căsătorește, își dorește să se mute cu soțul ei în SUA, unde acesta intenționează să lucreze la o firmă de avocatură din New York.

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Prințesa Mako și iubitul ei s-au cunoscut în timpul facultății

Inițial, am fost atras de zâmbetul lui luminos", povestea Mako. De-a lungul timpului, tânăra prinţesă a realizat că viitorul ei soţ este un om „sincer, inteligent, muncitor şi are o inimă mare“. Mako și Komuro s-au logodit la sfârșitul lui 2013 și au continuat relația la distanță, pentru că prințesa studia în Anglia.

Citește și: Prințesa Elisabeta a Belgiei a lăsat rochiile și pantofii cu toc pentru bocancii și uniforma de la Școala Militară

Din cauza unei legi japoneze controversate, ce datează încă din anul 1947, femeile din familiile imperiale îşi pierd statutul în urma unei căsătorii cu „un om de rând“, ceea ce nu se aplică şi în cazul bărbaţilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri