Kim Kardashian și Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West sunt în divorț / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, despre motivele care au dus la divorțul de Kanye West. Merge la terapie pentru a trece peste despărțire

După șapte ani de căsnicie și patru copii, Kim Kardashian și Kanye West au decis să o apuce pe drumuri separate. Mulți s-au întrebat care au fost motivele care au dus la ruptură, iar bruneta urmărită de 225 de milioane de oameni pe Instagram a făcut lumină în acest sens.

După o tinerețe zbuciumată în care s-a luptat să atingă toate lucrurile pe care le-a dorit și a reușit chiar mai mult de atât, Kim a reflectat la ceea ce își dorește de acum încolo. Ajunsă la 40 de ani, cea mai cunoscută dintre fetele clanului Kardashian a dezvăluit că nu-l mai crede pe Kanye omul potrivit pentru ea. Într-o conversație emoționantă cu mama sa, din ultimul episod al sezonului final Keeping Up With the Kardashians, bruneta a mărturisit că merge la terapeut și că vrea să lucreze la ea pentru a atinge o stare de fericire totală.

Citește și: Kanye West a trecut rapid peste divorțul de Kim Kardashian. Artistul a fost surprins într-o escapadă romantică alături de Irina Shayk

Kim Kardashian face terapie pentru a trece peste despărțirea de Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West

"Merg la terapie. Lasă-mă să lucrez la mine să văd unde mă situez. Sunt entuziasmată că am ajuns la 40 de ani și am realizat că vreau fericirea totală. Bineînțeles că îmi dau seama că fericirea absolută nu este o realitate, dar dacă aș putea să o ating pentru majoritatea timpului, asta vreau. Lucrez ca să ajung la asta. Simt că am lucrat din greu toată viața să ating tot ce mi-am dorit și am realizat de 10 ori mai mult decât am crezut că este omenește posibil", a povestit, cu sinceritate, Kim Kardashian.

În timp ce ea este stabilită în Los Angeles, soțul de care se află în divorț, Kanye West, preferă să stea mai mult în Wyoming sau în alte state, iar asta i-a dat un sentiment de singurătate partenerei sale.

Citește și: Kim Kardashian, în lacrimi după divorțul de Kanye West: ”Mă simt ca o ratată, vreau doar să fiu fericită!”

"Copiii mei mă împlinesc, dar îmi e de ajuns? Niciodată nu am considerat că sunt singură. Mereu am crezut că e totul în regulă, eu sunt cu copiii, soțul meu se mută din stat în stat, iar eu îl sprijin în această călătorie. După ce am împlinit 40 de anil am realizat că nu vreau un bărbat care să locuiască într-un stat diferit de mine. M-am gândit că atunci ne înțelegem cel mai bine, dar asta este trist și nu ceva ce îmi doresc. Vreau pe cineva cu care să mă uit la aceleași show-uri, care să vrea să facă sport cu mine în fiecare zi ... toate lucrurile mici pe care nu le am. Am toate lucrurile mari, tot ce e extravagant, orice ți-ai putea imagina. Sunt recunoscătoare pentru aceste experiențe, dar cred că sunt pregătită și pentru cele mici, care cred că au o importanță foarte mare", a mai mărturisit vedeta tv în conversație cu Kris Jenner, mama sa, care, la rândul ei, i-a mărturisit că tot ce își dorește este să o vadă fericită, notează justjared.com.

Citește și: Kim Kardashian a ieșit din casă într-o jumătate de cămașă! Cum arată piesa vestimentară cu care a făcut furori pe Instagram

Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

Kim Kardashian a cerut oficial, în luna februarie, divorțul de soțul său, rapperul și antreprenorul Kanye West, potrivit mass-mediei americane, după săptămâni de speculații privind o posibilă separare, relatează AFP.

Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West.

Citeşte şi: Kim Kardashian, într-o ținută imposibilă. Cum arată rochia cu decupaje extreme, care lasă orice detaliu la vedere

În urmă cu câteva luni, revista People scria că Kim Kardashian ar fi angajat-o deja pe Laura Wasser, o cunoscută avocată de partaj care în trecut a lucrat pentru vedete ca Angelina Jolie și Christina Aguilera.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?