B96 Pepsi Jingle Bash
Divertisment

Photo by Timothy Hiatt/Getty Images

Noi detalii despre Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabilă: ”Am crezut că am gripă!”

Apar noi detalii sfâșietoare despre Tom Parker, artistul care a făcut parte din trupa ”The Wanted” și care a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal. Mai exact, se pare că acesta a crezut că este răcit atunci când a început să se simtă rău.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit The Sun, înainte de a fi diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, Tom Parker, în vârstă de doar 32 de ani, a crezut că are gripă și că exagerează în privința simptomelor, așa cum obișnuiesc să facă mulți bărbați.

Tom Parker, cântăreț de 32 de ani, diagnosticat cu o boală în fază terminală: ”Voi lupta până în ultima clipă!” Soția lui e însărcinată

Viața lui Tom Parker a luat o întorsătură cumplită în luna august, atunci când a primit diagnosticul de glioblastom în stadiul 4.

”Am știut că ceva nu e în regulă, dar nu m-am așteptat la așa ceva. Niciodată nu te gândești că ți se întâmplă așa ceva.”, a mărturisit Tom, potrivit OK! Magazine.

”Am crezut că e în depresie. Încă nu ne vine să credem că avem această conversație.”, a mărturisit și Kelsey, soția lui Tom, care e însărcinată în 36 de săptămâni.

De asemenea, atunci când a fost transportat la spital după ce s-a simțit rău, Tom și-a făcut și un test pentru coronavirus. Trei zile mai târziu, însă, a aflat că suferă de un cancer în stadiu terminal.
Tom Parker este tatăl unei fetițe în vârstă de 15 luni, iar cel de-al doilea copil urmează să vină pe lume în câteva săptămâni.

CE FACE SHANNEN DOHERTY CA SĂ UITE CĂ SUFERĂ DE CANCER ÎN STADIU TERMINAL. IMAGINILE SUNT VIRALE

Tom Parker a devenit cunoscut în 2009, în formația The Wanted, iar în 2013 familia lui a fost protagonista unui reality-show pe E!, The Wanted Life.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri