143689155_690299144967760_5853015136857070236_n
Divertisment

Noi dezvăluiri despre relația dintre Lady Gaga și Michael Polansky: ”E înnebunită după el!”

Lady Gaga, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, susținea în cadrul unui documentar, că nu are noroc în dragoste, însă aceasta traversează acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

La scurt timp după ce Lady Gaga a făcut furori la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden, unde și-a sărutat iubitul în văzul tuturor, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit că ”artista este îndrăgostită nebunește de Michael, iubitul ei de un an de zile.”.

Artista de 34 de ani, câștigătoare de Grammy și Oscar, a interpretat imnul SUA la ceremonia de inaugurare, apoi i s-a alăturat lui Michael pentru a urmări continuarea festivităților. La scurt timp după ce au strălucit la evenimentul de la Washington, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit, potrivit People, că relația lor devine din ce în ce mai serioasă.

Citește și: Relația devine tot mai serioasă. Lady Gaga, sărut în public cu iubitul ei, la învestirea lui Biden. FOTO

”Michael are propriile lui proiecte, însă împărtășesc hobby-uri comune, așa că există un echilibru. Lucrurile merg foarte bine între ei.”, a mărturisit o sursă, potrivit Daily Mail.

Relația dintre Lady Gaga și Michael a început în 2019, la scurt timp după ce diva s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino.

Atunci, US Weekly scria că fostul logodnic al lui Lady Gaga ”nu a tratat-o foarte bine spre sfârșitul relației”, citând o sursă rămasă anonimă. O altă sursă a declarat că artista a fost cea care a pus capăt relației, din cauza geloziei lui Carino, care „încerca să știe tot timpul unde e și îi scria foarte multe mesaje. Prietenii ei nu îl plăceau nici ei”.

Citește și: S-a aflat de ce a părăsit-o Ioan Guffudd pe Alice Evans, după 20 de ani de relație: ”S-ar fi apropiat de o altă femeie!”

Lady Gaga și Christian Carino și-au început relația la începutul anului 2017. În octombrie 2018, au anunțat public că s-au logodit. Despărțirea celor doi a venit anul acesta, înainte de Premiile Oscar.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri